Η Disneyland αποφάσισε να καταργήσει τα παγκάκια!

Η Disneyland αποφάσισε να καταργήσει τα παγκάκια!

Ο λόγος που πάρθηκε αυτή η απόφαση.

Η Disneyland είναι ένα πολυσύχναστο μέρος. Το 2017, 18,3 εκατομμύρια άνθρωποι, πάνω από 50.000 ημερησίως κατά μέσο όρο, επισκέφθηκαν το πάρκο, σύμφωνα με τα στοιχεία.

Αυτό προκαλεί μεγάλο συνωστισμό και κίνηση μέσα στους χώρους των πάρκων και για το λόγο η Disney απομακρύνει παγκάκια και καρέκλες για να διευρύνει τους διαδρόμους και τα μονοπάτια για τους επισκέπτες.

Καθώς το πάρκο είναι ελκυστικό, όχι απλώς για τις θεματικές διαδρομές του, αλλά και ως ένα φιλόξενο μέρος για επισκέπτες που απολαμβάνουν ώρες εκεί, τα παγκάκια έγιναν πόλος έλξης και προκάλεσαν συνωστισμό σε πολυσύχναστες περιοχές.

Για να αντισταθμίσει την απώλεια, η Disneyland προσθέτει περισσότερες θέσεις μόνο μέσα σε εστιατόρια, σύμφωνα με το MovieWeb.

Για παράδειγμα, το εστιατόριο The Bengala BBQ, το οποίο βρίσκεται στο Adventureland, έχει 100 θέσεις πλέον ενώ προηγουμένως είχε μόλις 30.

Η εκπρόσωπος της Disneyland Liz Jaeger δήλωσε στο MovieWeb ότι η εταιρεία «πάντα αναζητά τρόπους να βελτιώσει στοιχεία όπως ροή επισκεπτών, καθισμάτων και εξωραϊσμού, τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο στην επίσκεψη των επισκεπτών στα πάρκα».

Πέρα από την αφαίρεση των καθισμάτων, η Disneyland άλλαξε επίσης τη δομή της τιμολόγησης και εφαρμόζει την «τιμολόγηση της ζήτησης», αυξάνοντας την τιμή εισόδου για τις πιο δημοφιλείς ημέρες.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.