Αυτή τη συμπεριφορά έχουν τα 12 ζώδια ως αφεντικά

Αυτή τη συμπεριφορά έχουν τα 12 ζώδια ως αφεντικά

Τι ζώδιο είναι το αφεντικό σας;

Αν υπάρχουν στιγμές που αναρωτιέστε που οφείλεται συμπεριφορά και οι αντιδράσεις του αφεντικού σας ή του προϊστάμενου σας, δείτε ανάλογα με τον ζώδιό του τι είναι αυτό που τον εκνευρίζει και κερδίστε έδαφος!

Κριός:
Το αφεντικό Κριός ξέρει πως να ενεργοποιεί τους υπαλλήλους του και να τους δίνει κίνητρα. Απαιτεί από σένα την ίδια προσήλωση στη δουλειά.

Ταύρος:
Ο Ταύρος εργοδότης εκτιμά της εργατικότητα των υπαλλήλων και είναι υπομονετικός. Όμως δεν αντέχει τους αργόσχολους.

Δίδυμοι:
Ο Δίδυμος σας προϊστάμενος-αφεντικό θαυμάζει τους έξυπνους και σοβαρούς συνεργάτες που ξέρουν να ακούν υπομονετικά τις υποδείξεις του.

Καρκίνος:
Το αφεντικό Καρκίνος θα είναι πάντα εκεί να ακούσει το πρόβλημά σου και ότι σε απασχολεί. Αυτό που σιχαίνεται είναι η άκομψη συμπεριφορά στο χώρο εργασίας και εσύ θα πρέπει να δείξεις πως ξέρεις πως να συμπεριφέρεσαι και εντός και εκτός γραφείου.

Λέων:
Το Λιοντάρι προϊστάμενος έχει πάντα δίκιο. Μην του φέρνεις αντίρρηση, μάθε να τον ακούς και δεν θα χάσεις.

Παρθένος:
Ο Παρθένος εργοδότης δίνει βάση στην λεπτομέρεια και θέλει να έχει τον έλεγχο των πάντων, γι΄αυτό δείξε του εμπιστοσύνη και ζήτα την βοήθειά του όταν δεν είσαι σίγουρη για κάτι.

Ζυγός:
Ο Ζυγός σαν λάτρης της ηρεμίας και της αρμονίας θέλει στον χώρο της εργασίας του όλα να είναι αρμονικά. Θα είναι εκεί πάντα για σένα σε ότι κι αν χρειαστείς και θα δείξει και υπομονή και κατανόηση.

Σκορπιός:
Μπορεί να φαίνεται μυστήριος και απόμακρος κρατώντας τους τύπους αλλά στην ουσία αυτή είναι η άμυνά του για να μη του πάρεις τον αέρα. Καλό θα ήταν να αποφύγεις την ένταση στον χώρο εργασίας.

Τοξότης:
Ο Τοξότης είναι ένα αφεντικό τύπου “ανοιχτό βιβλίο” που κάνει πλάκα με όλους και τον ενδιαφέρει το προσωπικό να περνάει καλά στο χώρο γραφείου. Όσο τον σέβεσαι και είσαι τυπική στην δουλειά σου θα πάτε πολύ καλά οι δύο σας!

Αιγόκερως:
Πρόκειται για έναν απαιτητικό εργοδότη που θα σε πιέσει προκειμένου να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ωστόσο, αν μείνει ικανοποιημένος από σένα θα σε επιβραβεύσει.

Υδροχόος:
Στον Υδροχόο αρέσει η συλλογική δουλειά και θέλει όλοι να είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά και να προσπαθούν για το καλύτερο.

Ιχθύς:
Ευγενικοί και αρκετά ανεκτικοί οι Ιχθύς σαν αφεντικά είναι αρκετά ανεκτικοί μέχρι να νιώσουν ότι τους εκμεταλλεύεσαι.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.