Φοβερές αποκαλύψεις για τα παρασκήνια του Next Top Model: «Τα περισσότερα κορίτσια ήταν νηστικά και πεινασμένα…»

Φοβερές αποκαλύψεις για τα παρασκήνια του Next Top Model: «Τα περισσότερα κορίτσια ήταν νηστικά και πεινασμένα...»

Όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια του Next Top Model την ώρα που δεν γράφουν οι κάμερες, αποκαλύπτει το περιοδικό Gala.

Όπως αναφέρει λοιπόν συνεργάτης της παραγωγής: «Την περίοδο των κάστινγκ συνέβησαν πολλά και απίστευτα περιστατικά….

Υπήρχαν πολλά κορίτσια που έρχονται με τη μητέρα τους η οποία έμενε εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Κάποιες μαμάδες μάλιστα προσέγγιζαν στελέχη της παραγωγής και παρακαλούσαν να μεσολαβήσουν, ώστε κάποιες εξ’ αυτών που ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή, για παράδειγμα, να παίρνουν τα φάρμακά τους στην ώρα τους.

Πολλά κορίτσια άλλαζαν συνεχώς ρούχα και παπούτσια και κάθονταν με τις ώρες μπροστά στους καθρέφτες προσπαθώντας να γίνουν όσο πιο όμορφες και αρεστές στην κριτική επιτροπή. Βοηθούσε η μία την άλλη, ειδικά στην επιλογή του μαγιό προκειμένου να επιλέγει αυτό που ήταν το πιο σεμνό και το λιγότερο προκλητικό.

Βάφονταν και ξεβάφονταν αλλά το μόνο που τις άγχωνε ήταν οι πλαστικές επεμβάσεις και τα τατουάζ τους. Είχαν αρχίσει από πολύ νωρίς να αντιλαμβάνονται ότι δεν αρέσουν στους κριτές και ρωτούσαν με αγωνία αν αυτή θα μπορούσε να είναι αιτία για να απορριφθούν.

Ωστόσο αυτό που ήταν πραγματικά εντυπωσιακό δεν είχε σχέση με την εμφάνιση. Ήταν το ότι τα περισσότερα κορίτσια ήταν νηστικά και πεινασμένα, καθώς μέχρι να εμφανιστούν ενώπιον της κάμερας και των κριτών δεν έτρωγαν τίποτα. Μόλις τελείωναν το βράδυ που η παραγωγή έπαιρνε πίτσες για τους τεχνικούς ορμούσαν και δεν άφηναν ψίχουλο. Ήταν φοβερό, άδειαζαν τα κουτιά μέσα σε λίγα λεπτά».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.