Πες μου τι μέρα γεννήθηκες να σου πω τι χαρακτήρας είσαι

Πες μου τι μέρα γεννήθηκες να σου πω τι χαρακτήρας είσαι

Τι σημαίνει η μέρα που έχεις γεννηθεί για τον χαρακτήρα σου.

Η θέση των πλανητών την ημέρα της γέννησής μας, καθορίζει την πορεία της ζωή μας και σε κάποιο βαθμό και τον χαρακτήρα μας. Το ίδιο σημαντική όμως είναι και η ημέρα που γεννηθήκαμε, αφού η κάθε μέρα της εβδομάδας έχει την δική της επιρροή στον χαρακτήρα και την συμπεριφορά μας.

Δείτε αναλυτικά την σημασία έχει η μέρα που γεννήθηκε ο καθένας ξεχωριστά:

Κυριακή:

Από την αρχαιότητα θεωρείται η πρώτη ημέρα της εβδομάδας. Όσοι είναι γεννημένοι Κυριακή είναι πολύ δημιουργικοί, περήφανοι και δεν ικανοποιούνται εύκολα.

Δευτέρα:

Οι γεννημένοι ημέρα Δευτέρα είναι υπέρ των αλλαγών, τις τολμούν και δεν τις φοβούνται καθόλου. Είναι ευγενικά άτομα, ευαίσθητα και θετικά.

Τρίτη:

Όσοι έχουν γεννηθεί Τρίτη, είναι άτομα πολύ δραστήρια, ενεργητικά, γενναία, υπομονετικά που κάνουν τα πάντα προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους.

Τετάρτη:

Τα πιο επικοινωνιακά άτομα έχουν γεννηθεί χωρίς αμφιβολία Τετάρτη. Η επικοινωνία και η κοινωνικότητα είναι τα βασικά τους χαρακτηριστικά.

Πέμπτη:

Τα βασικά χαρακτηριστικά των ατόμων που γεννήθηκαν Πέμπτη, είναι η καλή τους διάθεση, η αισιοδοξία, η καλή αίσθηση του χιούμορ, ανεξαρτησία και ελευθερία γενικότερα.

Παρασκευή:

Όσοι είναι γεννημένοι Παρασκευή λατρεύουν την συντροφικότητα, θέλουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα γύρω τους, είναι πολύ κοινωνικά άτομα, κάνουν εύκολα φίλους και είναι πολύ γοητευτικοί.

Σάββατο:

Όσοι έχουν γεννηθεί Σάββατο έχουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, είναι πολύ πρακτικοί, αυστηροί επαγγελματίες, ζηλιάριδες και καχύποπτοι.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.