Το μήνυμα της Γερμανού στον Λιάγκα

Το μήνυμα της Γερμανού στον Λιάγκα

Η Ναταλία Γερμανού αφιέρωσε στον Γιώργο Λιάγκα το τραγούδι «Ανήκω σε εμένα», με αφορμή το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Αντώνη Κανάκη.

Για το ρόλο που ενδεχομένως έχει παίξει ή όχι ο Αντώνης Κανάκης στην υπόθεση του Γιώργου Λιάγκα με τον ΑΝΤ1 συζήτησαν στο «Καλύτερα δε γίνεται». Όλα αυτά αφορμή την κουβέντα που ξέσπασε μετά τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας γύρω από τον ΑΝΤ1 και το ότι παραμένει δεσμευμένος σε αυτόν, αλλά και την υποστήριξη που έλαβε από τη Φαίη Σκορδά και το πρόσωπο που φωτογράφησε στον αέρα του Πρωινού, ως υπεύθυνο για αυτή την κατάσταση.

Ο Αντώνης Κανάκης είναι το πρόσωπο που σύμφωνα με τους περισσότερους φαίνεται  δεν επιθυμούσε τη συνέχιση των late night εκπομπών του Γιώργου Λιάγκα και του Γρηγόρη Αρναούτογλου, σύμφωνα και με τα όσα μετέφερε Στη Φωλιά των Κου Κου ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Μιλώντας για τα όσα εκτυλίσσονται τις τελευταίες μέρες, ο πρώην συνεργάτης της Φαίης Σκορδά, Κώστας Τσουρός ήρθε σε δύσκολη θέση… «Βρίσκομαι σε δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή γιατί όταν κόπηκε η εκπομπή του Γιώργου ήμουν στο Πρωινό, οπότε προφανώς και το παρασκήνιο το γνωρίζω, απλά δεν το θεωρώ σωστό να πω. αυτό που μπορώ να πω όμως είναι ότι η Φαίη σίγουρα δεν εννοούσε κανένα στέλεχος του καναλιού, με την έννοια ότι δεν αναφερόταν ας πούμε στον Τζώρτζη Ποφάντη, τον διευθυντή προγράμματος. Αυτό μπορώ να το πω με βεβαιότητα. Ο άνθρωπος τον οποίο φωτογραφίζει η Φαίη, δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ή όχι αν είναι ο Αντώνης Κανάκης, αλλά αν ακούσατε τη Φαίη που έλεγε για δελτία τύπου, να σας θυμίσω ότι όταν είχε κοπεί η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, είχε βγει ένα δελτίο τύπου και μετά κάτι αντίστοιχο είχε ειπωθεί στην εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, όταν ξεκίνησε μετά».

Ενώ η Ναταλία Γερμανού έθεσε το ερώτημα: «Αν τον εννοούσε… και αφού η Φαίη έχει τον τσαμπουκά και είναι παντελονάτη να βγει στο κανάλι που εργάζεται και της παρέχει τα προς το ζην και να πάρει το βήμα του καναλιού και εκ των έσω να κάνει μια κριτική στο κανάλι για να υποστηρίξει προς τιμήν της τον πατέρα των παιδιών της, γιατί δεν είπε και το όνομα, αν είναι ο Αντώνης Κανάκης;», ενώ στην αρχή της κουβέντας αφιέρωσε στον Γιώργο Λιάγκα το τραγούδι «Ανήκω σε εμένα», λέγοντας: «Αυτό το αφιερώνουμε στον Γιώργο Λιάγκα που είπε ότι ανήκει στον ΑΝΤ1. Ανήκεις σε εσένα, σε κανέναν δεν ανήκεις. Είσαι αφεντικό του εαυτού σου».

Καταλυτική ήταν και η ατάκα του Κώστα Τσουρού στο τέλος της συζήτησης για το ρόλο του Αντώνη Κανάκη… «Ο διευθυντής είναι πάνω από όλα, αλλά υπάρχει και ένας σύμβουλος που ορίζει τη late night ζώνη του σταθμού».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.