Στο νοσοκομείο δημοσιογράφος του Alpha

Στο νοσοκομείο δημοσιογράφος του Alpha

Στο νοσοκομείο βρίσκεται συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην εκπομπή Happy Day.

Ο Χρήστος Βαρθαλίτης «ανέβασε» φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο στην προσωπική της σελίδα στο instagram κι έγραψε: «Στη ζωή υπάρχουν και τα ξαφνικά αρκεί να τα ξεπερνάμε. Γρήγορα να πατήσουμε κάτω το οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, μικρό η μεγάλο, ώστε να μην ξανασηκωθεί!!! #family #friends #hospital».

Δεν εξήγησε τι πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει αλλά ελπίζουμε και ευχόμαστε να είναι κάτι περαστικό και να επανέλθει γρήγορα στην καθημερινότητά. Συγγενείς και φίλοι έσπευσαν στο νοσοκομείο για να του δώσουν δύναμη και να του κάνουν παρέα.

«Λατρεύω τη σκυλίτσα μου, τη Χρένια, που ήρθε μόνη της έξω από την πόρτα του σπιτιού μου πεινασμένη και ταλαιπωρημένη ένα κυριακάτικο απόγευμα, παραμονή ενός σημαντικού χειρουργείου που θα έκανα. Στο παρελθόν παραλίγο να ζήσω επαγγελματική απόρριψη λόγω της ιδιαίτερης χροιάς της φωνής μου. Ευτυχώς όμως την εκτίμησαν η Ελένη Μενεγάκη και οι «οπλαρχηγοί» της, που μου έδιναν και έκανα τα πρώτα βίντεο της εκπομπής. Μάλιστα για τη φωνή μου ο τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος μου είπε να την αγαπήσω, γιατί είναι σπάνια, όπως ενός πρώιμου μοναχού» τόνισε στο Τηλέραμα πριν λίγο καιρό.

Στο νοσοκομείο δημοσιογράφος του Alpha

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.