Τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε ο διαιτητής του Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ!

Τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε ο διαιτητής του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ!

O τραυματισμός του Ελβετού διαιτητή του αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ φέρνει τον συμπατριώτη του στο ντέρμπι κορυφής την προσεχή Κυριακή (30/9, 20:30).

Και ξαφνικά, Σάντρο Σέρερ τέλος! Όπως ενημέρωσε την Παρασκευή η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ελβετίας, ο διαιτητής που είχε οριστεί να σφυρίξει το μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, ο 30χρονος Σάντρο Σέρερ, τραυματίστηκε και δεν θα κάνει το ταξίδι για την Αθήνα. Αντίθετα, αυτός που θα διευθύνει το μεγάλο ματς του Καραϊσκάκη, είναι ο επίσης Ελβετός, Φενταγί Σαν, 35 ετών και διεθνής από το 2016.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Κατόπιν ενημέρωσης της Π.Ο. Ελβετίας ο ορισμένος για τον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (πρωτάθλημα Super League 2018-2019, 30/09/2018 και ώρα 20:30, γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης) διαιτητής Sandro Schaerer, λόγω τραυματισμού, αντικαταστάθηκε από τον επίσης Ελβετό διαιτητή San Fedayi».

Υπενθυμίζεται ότι οι βοηθοί που έχουν οριστεί για το ματς είναι οι Σλάνταν Γιοσίποβιτς και ο Μπεκίμ Ζογκάι, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος. Παρατηρητής έχει οριστεί ο Ισπανός, Χουάν Αντόνιο Φερνάντεθ Μάριν.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.