Ελεύθερος και ο 55χρονος για τις κλωτσιές στον Ζακ Κωστόπουλο

Ελεύθερος και ο 55χρονος για τις κλωτσιές στον Ζακ Κωστόπουλο

Την ίδια αντιμετώπιση με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας είχε και ο δεύτερος άνδρας που συμμετείχε στο λιντσάρισμα του Ζακ Κωστόπουλου.

Ο επιχειρηματίας, αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα.

Απολογούμενος, φέρεται ότι εξέφρασε τη λύπη του για τον θάνατο του 33χρονου, υποστηρίζοντας ότι τον χτύπησε για να μην επιτεθεί το ίδιο το θύμα σε αυτούς, καθώς κρατούσε μαχαίρι.

«Μόλις τον αφόπλισα απομακρύνθηκα» φέρεται να είπε, ενώ απέδωσε τα χτυπήματα στο κεφάλι του 33χρονου στον φόβο, λόγω της απειλής του μαχαιριού.

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, ο οποίος δεν κλήθηκε να «βοηθήσει» αλλά παρουσιάστηκε και επενέβη αυτοβούλως, χτυπώντας με κλωτσιές στο κεφάλι τον Ζακ Κωστόπουλο, η κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο νεαρός που δεν του επέτρεψε να σκεφτεί λογικά.

«Είμαι συγκλονισμένος από την κατάληξη ενός νέου παιδιού» λέει ο 55χρονος, υποστηρίζοντας ότι κανένα από τα χτυπήματά του δεν συνετέλεσε στον θάνατο του 33χρονου.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.