Μια 19χρονη πουλά την παρθενιά της στο διαδίκτυο και δέχθηκε… προσφορά από σταρ της μπάλας!

Μια 19χρονη πουλά την παρθενιά της στο διαδίκτυο και δέχθηκε... προσφορά από σταρ της μπάλας!

Mια νεαρή κοπέλα από το Λονδίνο αποφάσισε να πουλήσει την παρθενιά της μέσω διαδικτύου για να συγκεντρώσει χρήματα για τις σπουδές της.

Πρόκειται για την 19χρονη «Έιμι», η οποία προσέγγισε τους ανθρώπους μιας γερμανικής ιστοσελίδας που βγάζει σε δημοπρασία την παρθενιά νεαρών γυναικών από όλον τον κόσμο.

Όπως φαίνεται, υπάρχουν ήδη αρκετοί ενδιαφερόμενοι και οι προσφορές ξεπερνούν και το ένα εκατομμύριο δολάρια. Η κοπέλα περιγράφει τον εαυτό της ως «επιβεβαιωμένη παρθένα», πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χορηγήσει πιστοποιητικό γιατρού αναφορικά με την άθικτη κατάσταση του υμένα της.

«Το σκεφτόμουν καιρό. Είναι μια αληθινά σπουδαία ευκαιρία να αλλάξω τη ζωή μου προς το καλύτερο και να βοηθήσω την οικογένειά μου, όπως με έχουν βοηθήσει οικονομικά και εκείνοι στο παρελθόν. Μου αρέσει πολύ η ιδέα να κάνω ταξίδια και να πληρώσω μόνη μου τις σπουδές μου» αναφέρει η «Έιμι», η οποία τονίζει πως δεν θα επιλέξει απαραίτητα τον άνδρα με την μεγαλύτερη προσφορά, αλλά αυτόν που θα της εμπνεύσει περισσότερη εμπιστοσύνη.

Σε βίντεο που ανέβασε πρόσφατα η νεαρή ισχυρίζεται ότι μέχρι στιγμής έχει βγει τρία ραντεβού με υποψήφιους… αγοραστές, και πιο συγκεκριμένα με έναν τραπεζίτη της Γουολ Στριτ, έναν Γερμανό επιχειρηματία και έναν παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.