Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει ψεύτικο χέρι για να χαιρετά! Πως λειτουργεί

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει ψεύτικο χέρι για να χαιρετά! Πως λειτουργεί

Όταν η βασίλισσα χρειάζεται λίγη βασιλική ανάπαυλα από όλους αυτούς τους χαιρετισμούς που κάνει, μπορεί ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιήσει το μυστικό της όπλο – ένα ψεύτικο χέρι που χαιρετάει!

Το μαγικό αυτό χέρι της το έδωσαν σαν δώρο μια ομάδα Αυστραλών φοιτητών, και η πριγκίπισσα Άννα λέει πως η μονάρχης το λάτρεψε, προσθέτοντας «της έδωσαν ένα γάντι γεμισμένο με ύφασμα σε ένα ξύλινο μοχλό. Μπορείς απλά να κουνάς τον μοχλό και το χέρι να πάει μπρος πίσω. Οι φοιτητές το βρήκαν αστείο αλλά η Αυτού Μεγαλειότητα ενθουσιάστηκε».

Η αποκάλυψη αυτή γίνεται στο βιβλίο «Η Βασίλισσα του Κόσμου» από τον συγγραφέα Ρόμπερτ Χάρντμαν. Και όπως αποδεικνύεται δεν είναι μόνο η βασίλισσα που έχει ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης.

Το βιβλίο λέει πως το πλήρωμα του Royal Yacht Britannia βρήκε έναν έξυπνο τρόπο για να αντιμετωπίζει ένα παρόμοιο θέμα.

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει ψεύτικο χέρι για να χαιρετά! Πως λειτουργεί

Όταν ταξίδευε στα μια πλωτή οδό, μεγάλα πλήθη συγκεντρώνοντας στις όχθες και χαιρετούσαν. Το πλήρωμα είχε δουλειές να κάνει και δεν μπορούσε να κάθεται και να χαιρετά συνέχεια. Επομένως, για να μην δείξουν ότι προσβάλλουν τον κόσμο, οι αξιωματούχοι είχαν συγκεκριμένα άτομα για να κάνουν αυτή τη δουλειά.

Στο βιβλίο, ο πλοίαρχος Άμπλερτ Ντίξι Ντιν του Royal Yacht Britannia λέει: «Ήταν εξαντλητικό να χαιρετάμε συνέχεια, αλλά επειδή δεν θέλαμε να αναστατώσουμε τα πλήθη, είχαμε μία ομάδα που η δουλειά τους ήταν απλά να χαιρετάνε».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.