
Ως «νόμιμη αστυνομική βία» χαρακτήρισε ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος τις κινήσεις των αστυνομικών μέχρι να περάσουν χειροπέδες στον Ζακ Κωστόπουλο λίγη ώρα μετά από όσα συνέβησαν στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος την περασμένη Παρασκευή.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
«Αυτή είναι η διεθνής αστυνομική πρακτική για να χειροπεδήσεις άτομο που είναι επικίνδυνο» πρόσθεσε ο κ. Μαυροειδάκος επικαλούμενος μαρτυρίες συναδέλφων του ότι ο Ζακ Κωστόπουλος «αντιστεκόταν».
«Κάνουν άριστα τη δουλειά τους. Δεν θα πάει ο αστυνομικός με τριαντάφυλλο για να χειροπεδήσει κάποιον» πρόσθεσε ο κ. Μαυροειδάκος.
Δήλωσε, δε, «πολύ σίγουρος ότι δεν έδινε τα χέρια του για να του περάσουν χειροπέδες».
«Έχουν κάνει τη δουλειά τους πάρα πολύ καλά» κατέληξε ο κ. Μαυροειδάκος.
Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε
Τελευταίες Ειδήσεις
- Βουλευτική θητεία εξπρές: Παραιτήθηκε η Κοροβέση – Οδεύει στο νέο της «σπίτι»
- «Το έχασε οριστικά και αμετάκλητα»: Η τολμηρή πρόβλεψη του Ευάγγελου Βενιζέλου για το αποτέλεσμα της ΝΔ στις εκλογές
- Χτυπάει τον Τσίπρα στη 2η θέση: Σε ποια περιοχή προελαύνει η Μαρία Καρυστιανού σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση