Έδωσε 1.260 αυτοκίνητα και 400 διαμερίσματα στους υπαλλήλους του!

Έδωσε 1.260 αυτοκίνητα και 400 διαμερίσματα στους υπαλλήλους του!

Το καλύτερο αφεντικό του κόσμου...

Ο Ινδός έμπορος… διαμαντιών Savjibhai Dholakia είναι χωρίς αμφιβολία ένα πολύ γενναιόδωρο αφεντικό. Κι αυτό γιατί ικανοποιημένος από τους υπαλλήλους του που πέτυχαν τους στόχους που είχε θέσει, τους επιβράβευσε και με το παραπάνω!

Ο Dholakia χάρισε στους υφισταμένους του 1.260 αυτοκίνητα και 400 διαμερίσματα και κοσμήματα ενόψει και της γιορτής του Diwali.

«Στόχος μας είναι κάθε υπάλληλος να έχει το δικό του σπίτι και το δικό του αυτοκίνητο για τα επόμενα πέντε χρόνια. Οπότε αποφασίσαμε να τους τα κάνουμε δώρο» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Ινδός μεγιστάνας.

Τα δώρα, σύμφωνα με τον Guardian, εκτιμάται ότι θα του κοστίσουν 7 εκατομμύρια δολάρια για μία εταιρεία που συνολικά απασχολεί 5.500 ανθρώπους.

Στην Ινδία είθισται οι υπάλληλοι να παίρνουν κάποιο δώρο από τα αφεντικά τους κατά τη γιορτή του Diwali αλλά για την πλειονότητα αυτό σημαίνει ένα κουτί με γλυκά.

Δεν είναι, πάντως η πρώτη φορά που ο Dholakia δείχνει αυτήν την γενναιοδωρία αφού κάτι ανάλογο είχε κάνει και το 2014, όπου έδωσε 491 αυτοκίνητα και 207 διαμερίσματα στους υπαλλήλους του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.