Η απίστευτη γκαντεμιά: Παράνομο ζευγάρι κάλεσε Uber και έπεσε πάνω στον σύζυγο-οδηγό!

Η απίστευτη γκαντεμιά: Παράνομο ζευγάρι κάλεσε Uber και έπεσε πάνω στον σύζυγο-οδηγό!

Αφού το ξέρεις... πάρε ταξί.

Είσαι γυναίκα και ο γάμος σου έχει προβλήματα. Γνωρίζεις έναν καλό κύριο, τον ερωτεύεσαι και ξεκινάς σχέση μαζί του. Μέχρι εδώ… όλα καλά. Διότι τα… καλύτερα έρχονται στην πορεία. Ιδιαίτερα όταν ψάχνεις μεταφορικό μέσο για να πας με τον καλό σου στο ξενοδοχείο και πέφτεις πάνω… στον σύζυγό σου!

Δεν πρόκειται για σενάριο αισθηματικής κομεντί, αλλά για ένα περιστατικό που συνέβη στην αληθινή ζωή. Μία παντρεμένη γυναίκα στην πόλη Σάντα Μάρτα της Κολομβίας, ξεκίνησε εξωσυζυγική σχέση με έναν κύριο.

Η Yeimy και ο εραστής της Jesus Barrios κατάφεραν να διατηρήσουν τη σχέση τους κρυφή για διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους. Όμως όλα τα… ωραία φτάνουν κάποια στιγμή στο τέλος. Η ζωηρή Κολομβιανή δεν γνώριζε ότι ο σύζυγός της είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο ενός φίλου, προκειμένου να κάνει τον οδηγό στην Uber και να συμπληρώνει το εισόδημά της οικογένειάς του.

Τι ειρωνεία! Ο σύζυγος προφανώς «έχασε» τη γυναίκα του διότι έλειπε πολλές ώρες στη δουλειά, αλλά μέσω της δουλειάς αυτής, αποκαλύφθηκε το πραγματικό πρόσωπο της κυρίας, η οποία δεν εκτίμησε τις θυσίες και τις προσπάθειες του άντρα της.

Όπως και να έχει, η Yeimy και ο Jesus Barrios κάλεσαν ένα αυτοκίνητο της Uber, προκειμένου να μεταβούν σε ένα ξενοδοχείο και να απολαύσουν τον παράνομο έρωτά τους. Όταν έφτασε το όχημα και το ζευγάρι κάθισε στο πίσω κάθισμα, επήλθε το… εγκεφαλικό!

Στο τιμόνι καθόταν ο Λεονάρντο, ο απατημένος σύζυγος. Όσα ακολούθησαν παραπέμπουν σε… μάχη δρόμου κατά κυριολεξία. Οι τρεις πρωταγωνιστές βγήκαν από το όχημα και ο Λεονάρντο επιτέθηκε στον εραστή της γυναίκας του. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι οι δύο άντρες πάλευαν με λύσσα πεσμένοι στην άσφαλτο, ενώ η γυναίκα προσπαθούσε να τους χωρίσει. Ακολούθως, το παράνομο ζευγάρι έφυγε τρέχοντας, ώστε να αποφύγει τα χειρότερα.

Η ατυχία του απατημένου συζύγου, ωστόσο, δεν τελείωσε εκεί. Όχι μόνο διαπίστωσε τον παράνομο έρωτα της γυναίκας του, αλλά έχασε και το επιπλέον εισόδημα από την Uber, καθώς παρβιάστηκε η βασική συνθήκη που χαρακτηρίζει τη συνεργασία με την εν λόγω εταιρεία, καθώς απαγορεύεται η χρήση ξένου αυτοκινήτου από τον εκάστοτε οδηγό.

Απατημένος, δαρμένος και χωρίς δουλειά ο Λεονάρντο, ο οποίος πιθανότατα θα χρειαστεί να αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.