Σοκαρισμένοι οι Βρετανοί: Η Μέγκαν Μαρκλ έκλεισε μόνη της την πόρτα του αυτοκινήτου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαρισμένοι οι Βρετανοί: Η Μέγκαν Μαρκλ έκλεισε μόνη της την πόρτα του αυτοκινήτου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έσπασε το πρωτόκολλο!

Μια κίνηση της Μέγκαν Μαρκλ ήταν αρκετή για να γίνει θέμα στο διαδίκτυο και να διχάσει τους Βρετανούς.

Τα βρετανικά ΜΜΕ και όχι μόνο αναλύουν κάθε φορά και την παραμικρή λεπτομέρεια της Δούκισσας του Σάσεξ και αυτή τη φορά το twitter πήρε φωτιά.

Η Δούκισσα του Σάσεξ έφτασε την Τρίτη στη Βασιλική Ακαδημία Τεχνών του Λονδίνου προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια έκθεσης αφιερωμένης στις τέχνες και στον πολιτισμό της Ωκεανίας.

Προς έκπληξη όλων έκλεισε μόνη της την πόρτα του αυτοκινήτου. Η κίνηση αυτή προκάλεσε πάρα πολλά σχόλια στη Βρετανία. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το αυτοκίνητο με την Μέγκαν Μαρκλ φτάνει στο χώρο της Βασιλικής Ακαδημίας και οι αρμόδιοι ανοίγουν τις πόρτες.

Η Μέγκαν Μαρκλ χαιρετά ευγενικά και πριν προλάβει κάποιος να κάνει κάτι, κλείνει την πόρτα πίσω της. «Η Μέγκαν κλείνει την πόρτα αυτοκινήτου» ήταν ο τίτλος του δημοσιεύματος στο BBC σημειώνοντας πώς αυτή η κίνηση της Δούκισσας δείχνει πόσο ταπεινή και προσγειωμένη είναι.

Πάντως, ο ειδικός σε θέματα πρωτοκόλλου, Ουίλιαμ Χάνσον, υπογράμμισε ότι η Μέγκαν δεν «έσπασε» το πρωτόκολλο, απλά ενήργησε ενστικτωδώς.

«Συνήθως, αν είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας ή αξιωματούχος, έχεις κάποιον που ανοίγει και κλείνει τις πόρτες για σένα», σημείωσε στο twitter. Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Μέγκαν Μαρκλ κλείνει την πόρτα του αυτοκινήτου μόνη της, αφού την περασμένη εβδομάδα στην παρουσίαση του βιβλίου μαγειρικής για φιλανθρωπικούς σκοπούς, έκανε και πάλι το ίδιο.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.