
Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το γέλιο της η παρουσιάστρια.
Χαμός επικράτησε στο σημερινό επεισόδιο του Ρουκ Ζουκ! Η ομάδα “Χωριάτες” έφτασε στον τελικό και το θέμα ήταν η κλασική μουσική. «Μπετόβεν, Μπαχ, Μότσαρτ, 4 εποχές» ήταν οι τέσσερις λέξεις που επέλεξε ο αρχηγός και έπρεπε να τις βρουν οι συμπαίκτες του.
Όταν ήρθε η σειρά του τρίτου παίκτη έδωσε μια απάντηση που κανείς δεν περίμενε και φυσικά “γκρέμισε” το πλατό. «Πουτσόφσκι…», είπε κάνοντας έτσι ένα… μιξ με Τσαϊκόφσκι και Πουτσίνι!
Το τι συνέβη στο πλατό, μπορείτε να το απολαύσετε στο βίντεο…
Πηγή: zappit
Τελευταίες Ειδήσεις
- Πάει να τους τρελάνει όλους η Κατερίνα Νοτοπούλου – Αλλάζει κόμμα και φουλάρει στην Α’ Θεσσαλονίκης
- Αυτό περιμένουν οι δελφίνοι: Το ποσοστό της ΝΔ που ανοίγει αυτόματα θέμα διαδοχής του Κυριάκου Μητσοτάκη στην αρχηγία
- Ελπίζουν να είναι μπλακ χιούμορ: Το όνομα – βόμβα που σκέφτεται να φέρει στο ΠΑΣΟΚ ο Ανδρουλάκης προκαλεί τσουνάμι αντδράσεων