Σκορδά: «Αυτό το πρόσωπο φταίει για τον Γιώργο» – Φορτισμένο κλίμα στο Πρωινό για τον Λιάγκα – ΒΙΝΤΕΟ

Σκορδά: «Αυτό το πρόσωπο φταίει για τον Γιώργο» - Φορτισμένο κλίμα στο Πρωινό για τον Λιάγκα - ΒΙΝΤΕΟ

Βαριές κουβέντες από την Φαίη Σκορδά με αφορμή την «έξοδο» του Γιώργου Λιάγκα από τον ΑΝΤ1. Φωτογράφισε συγκεκριμένο πρόσωπο.

Ο Γιώργος Λιάγκας, για πρώτη φορά μετά από καιρό, μίλησε για τον «πάγο» που έχει μπει στη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 και οι δηλώσεις του έγιναν το θέμα της ημέρας. Ωστόσο, τα όσα είπε η Φαίη Σκορδά μέσα από το Πρωινό, θα συζητηθούν ακόμα περισσότερο…

Μετά την προβολή των δηλώσεων στο Πρωινό, το κλίμα στο τραπέζι ήταν βαρύ, η Αφροδίτη Γραμμέλη δάκρυσε και είπε: «Εγώ θέλω να πω ότι τον αγαπώ πάρα πολύ τον Γιώργο και ως άνθρωπο και ως συνεργάτη, τον αγαπώ και μου λείπει. Τον θεωρώ εξαιρετικό επαγγελματία, του αξίζει να δουλέψει και θα έπρεπε να δουλεύει».

Σε δύσκολη θέση η Φαίη Σκορδά, πήρε τον λόγο και μίλησε… Μίλησε για το πώς βρέθηκε ο Γιώργος Λιάγκας δίχως εκπομπή και με τα λεγόμενά της φωτογράφισε ένα πρόσωπο ως υπαίτιο για την τροπή που πήραν τα πράγματα:

«Καταλαβαίνω ότι υπάρχει μια φόρτιση συναισθηματική γιατί ήσασταν στην εκπομπή, η οποία κόπηκε, αυτή είναι η αλήθεια. Σχετικά με τον Γιώργο, επειδή βρισκόμαστε και στον ΑΝΤ1, δεν ξέρω πώς να πω αυτά που θέλω να πω. Έχει να κάνει με επιλογές που πραγματικά δεν ξέρω από πού προήλθαν.

Όταν ήρθαμε από το Mega στον ΑΝΤ1 είχαμε πολλές προτάσεις και ο Γιώργος είπε πάμε στον ΑΝΤ1 που είναι και ο Λάτσιος και που είναι ένα παλιό καλό κανάλι που θύμιζε και λίγο το Mega από το οποίο είχαμε φύγει. Μετά, πάλι είχε προτάσεις αλλά πάντα τιμούσε το συμβόλαιο. Ξαφνικά κόβεται μια εκπομπή και πραγματικά έχω ένα ερωτηματικό ποιος και γιατί. Και μετά ήρθαν και κάτι δελτία τύπου… το θεωρώ πολύ φτηνό! Όταν θες να κάνεις κακό σε μια εκπομπή σου γυρνάει.

Θεωρώ ότι αν ο Γιώργος είχε σταματήσει το συμβόλαιό του από την πρώτη στιγμή… Σου κόβουν την εκπομπή; Γεια σου! Θέλουν να σε κυνηγήσουν για τα λεφτά; Ας σε κυνηγήσουν. Θα ήταν απέναντι αυτή τη στιγμή σε μία ζώνη και θα τα είχε πάρει όλα. Ας τολμούσαν να τον είχαν αφήσει να πάει απέναντι.

Κάποιοι αποκτούν και παιδιά, θα μεγαλώσουν τα παιδιά, δεν είναι ωραίο να ρωτάει το παιδί… Είναι έτσι φορτισμένο το κλίμα γιατί έχω ένα παρασκήνιο, ένα ρεπορτάζ που πραγματικά δεν έχει να κάνει με κανένα στέλεχος, με κανένα κανάλι, είναι από ένα πρόσωπο. Και λέω, πραγματικά ρε παιδί μου, αυτός ο άνθρωπος τι μυαλό κουβαλάει»;

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.