Ανενόχλητος! Επιβάτης μπήκε στο πιλοτήριο την ώρα της πτήσης για να… φορτίσει το κινητό του!

Ανενόχλητος! Επιβάτης μπήκε στο πιλοτήριο την ώρα της πτήσης για να... φορτίσει το κινητό του!

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε μια πτήση εσωτερικού στην Ινδία, όταν ένας από τους επιβάτες εκδιώχθηκε από αεροσκάφος της IndiGo, επειδή επιχείρησε να μπει στο πιλοτήριο για να φορτίσει το κινητό του.

Σύμφωνα με ινδικά ΜΜΕ, ο άντρας φαίνεται πως ήταν υπό την επήρεια κάποιας ουσίας, όταν προσπάθησε να εισβάλλει στο πιλοτήριο, την ώρα που το αεροπλάνο επιχειρούσε να απογειωθεί για το δρομολόγιο από την Καλκούτα προς τη Μουμπάι. Το αποτέλεσμα ήταν ο άντρας να συλληφθεί από την αστυνομία, η οποία ωστόσο στη συνέχεια τον άφησε ελεύθερο.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας: «Ενώ το αεροσκάφος της IndiGo ήταν στο έδαφος, ένας απείθαρχος επιβάτης προσπάθησε να εισβάλει στο πιλοτήριο, ισχυριζόμενος ότι το κινητό του χρειαζόταν φόρτιση. Εκδιώχθηκε από το αεροσκάφος και παραδόθηκε στην αστυνομία, με την αιτιολογία της παραβίασης ασφαλείας».

Αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό παραβίασης ασφαλείας για αυτήν την εβδομάδα στην Ινδία. Την περασμένη Δευτέρα ένας επιβάτης της πτήσης από το Δελχί προς την Πάτνα επιχείρησε να ανοίξει την πίσω πόρτα του αεροσκάφους, ενώ αυτό βρισκόταν στον αέρα. Ένας άλλος επιβάτης τον είδε έγκαιρα και το προσωπικό τον σταμάτησε. Ο άντρας συνελήφθη μετά την προσγείωση του αεροπλάνου.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.