Αυτά είναι! Με 85 ευρώ νοικιάζεις το κελί του serial killer!

Αυτά είναι! Με 85 ευρώ νοικιάζεις το κελί του serial killer!

Σκληρή κριτική δέχεται η αστυνομία των Δυτικών Μίντλαντς επειδή νοικιάζει για λόγους αναψυχής το κελί που ζούσε ο διαβόητος Fred West.

Πρέπει βέβαια να φέρεις το δικό σου στρώμα, υπνόσακο και μαξιλάρι, με 85 ευρώ τη βραδιά ζεις πάντως όλη την τρομακτική εμπειρία.

Κοινή γνώμη και Τύπος έχουν καυτηριάσει την κίνηση της αστυνομίας, καθώς «δοξάζει τους δολοφόνους» πουλώντας εισιτήρια για μια διαμονή σε κελί των διαβόητων κρατητηρίων Steelhouse Lane του Μπέρμιγχαμ.

Εκεί είχε περάσει μπόλικες νύχτες ο κατά συρροή δολοφόνος Fred West πριν μεταφερθεί στη φυλακή και κρεμαστεί στο κελί του την Πρωτοχρονιά του 1995. Το αστυνομικό τμήμα διαφήμισε μάλιστα την όλη ενέργεια με λαμπρά λόγια, λέγοντας πως «αυτά τα κελιά είχαν ένοικο κανέναν άλλο από τον αυθεντικό Peaky Blinder, Fred West, και πολλούς ακόμα. Ελάτε, αν τολμάτε»!

Το όλο event διοργανώνεται για το Halloween και περιλαμβάνει ολοήμερες δραστηριότητες στα κελιά από τις 7:00 το πρωί. Σημειώνεται πάντως πως «αλκοόλ και ναρκωτικά δεν επιτρέπονται στα κελιά».

Ο Fred West αυτοκτόνησε, η σύζυγός του Rose εκτίει ακόμα ισόβια κάθειρξη για την εμπλοκή της σε δέκα φόνους του άντρα της…

Αυτά είναι! Με 85 ευρώ νοικιάζεις το κελί του serial killer! Αυτά είναι! Με 85 ευρώ νοικιάζεις το κελί του serial killer!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.