Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια – Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια - Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου

Τι επιφυλάσσει η μέρα για όλα τα ζώδια.

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός
Μην υποτιμάς την συσσωρευμένη πίεση των προσωπικών κι επαγγελματικών σου υποχρεώσεων και την βλάβη που μπορεί να προξενήσει χωρίς να το περιμένεις.

Ταύρος
Η καριέρα σου, σου παρουσιάζει καινούριες προοπτικές και η πρόσφατη αλλαγή οπτικής γωνίας και παρεών εμπλουτίζει τα σχέδια και τον φιλικό σου κύκλο.

Δίδυμοι
Μοιάζεις λίγο τραβάτε με κι ας κλαίω στα ερωτικά σου κι ας σου χαλάνε τη βιτρίνα τα όσα συμβαίνουν κι ας μην ξέρεις πως ακριβώς να σταθείς.

Καρκίνος
Αν καταφέρεις να μετακινήσεις έστω κι ένα εκατοστό το σκεπτικό σου για τον γάμο σου και την σχέση με τα σόγια, είσαι ο μέγας νικητής. Μπορείς.

Λέων
Διοχέτευσε την επικοινωνιακή σου διάθεση στην δουλειά και την ρουτίνα σου και μείνε το κατά δύναμη αποστασιοποιημένος από όσα συμβαίνουν.

Παρθένος
Μην τραβάς το φλερτ ή το παιχνίδι στην σχέση σου στα άκρα, για να μην βρεθείτε να από το κρεβάτι κι αγκαλίτσα, να μαλλιοτραβιέστε.

Ζυγός
Μπαταρίες σε ελαφρώς καλύτερα επίπεδα, όμως η διάθεση δύσκολη αφού παλεύεις με σπιτικές υποχρεώσεις και αρκετά μεγάλο άγχος.

Σκορπιός
Φρόντισε το λόγια σου στα παιδιά και τον σύντροφό σου να είναι απαλά, ακόμη κι αν δικαιολογείσαι να σύρεις εξάψαλμο, γιατί σήμερα έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα.

Τοξότης
Ο αέρας βουίζει με συζητήσεις και διαπραγματεύσεις εν δυνάμει κερδοφόρες εφόσον δεν διστάζεις να κινηθείς έξω από την πεπατημένη σου.

Αιγόκερως
Η πειθώ, οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες και η σταδιοδρομία σου σε στηρίζουν αν μπορέσεις να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου.

Υδροχόος
Για να σταματήσει το χρήμα να φεύγει από τις τσέπες σου έτσι χρειάζεσαι μια καινούρια τακτική οικονομικής διαχείρισης.

Ιχθύες
Διαπραγματεύσεις και γενικά κουβέντες για μοιρασμένα οικονομικά, από οικογενειακό προϋπολογισμό, μέχρι επιχειρήσεις, έχουν την τιμητική τους.

Πηγή: athensvoice

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.