Ξεκινάει το πρώτο reality για αμφιφυλόφιλους

Ξεκινάει το πρώτο reality για αμφιφυλόφιλους

Μια νέα τηλεοπτική εκπομπή έρχεται να ταράξει τα νερά στη Μεγάλη Βρετανία (και όχι μόνο).

Κάποιοι σκέφτηκαν λοιπόν πως όλες αυτές οι εκπομπές αφορούν αποκλειστικά σε ετεροφυλόφιλους, καθώς η τηλεόραση μοιάζει αμήχανη να διαχειριστεί και να εξερευνήσει θέματα ταυτότητας φύλου.

Αυτό είναι που θέλει να αλλάξει η εταιρία παραγωγής «E!», ανακοινώνοντας πως είναι έτοιμη να ρίξει στη βρετανική τηλεοπτική αγορά το reality γνωριμιών «The Bi Life» για αμφιφυλόφιλους, πανσεξουαλιστές και όλους όσους δεν έχουν καταλήξει ακόμα στις ερωτικές τους αναζητήσεις.

Το σόου θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο και θα έχει παρουσιάστρια την drag queen Courtney Act (Shane Jenek). Οι διαγωνιζόμενοι θα συναντηθούν στη Βαρκελώνη και θα ζουν όλοι μαζί, ελπίζοντας να ανθίσουν μπόλικα ειδύλλια.

«Ήταν ώρα για μια εκπομπή γνωριμιών για τον μεγάλο αριθμό των νεαρών ανθρώπων του σήμερα, όπως εγώ, που έλκονται από περισσότερα του ενός φύλα», δήλωσε η παρουσιάστρια, «το 2018 ξέρουμε ότι η σεξουαλικότητα είναι ρευστή».

Μόνο που από την ανακοίνωση και μόνο του reality ο κόσμος έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, προκαλώντας έριδες και διαξιφισμούς.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.