Στην αντεπίθεση η Μαντώ Γαστεράτου: «Ξέρει πολύ καλά η Τζένη γιατί…» – ΒΙΝΤΕΟ

Στην αντεπίθεση η Μαντώ Γαστεράτου: «Ξέρει πολύ καλά η Τζένη γιατί...» - ΒΙΝΤΕΟ

Την δική της εκδοχή σε όσα της καταλογίζει η Τζένη Μελιτά έδωσε η Μαντώ Γαστεράτου με αφορμή το γεγονός πως δεν την προσκάλεσε στον γάμο της.

Μαντώ Γαστεράτου και Τζένη Μελιτά, μια φιλία που έσβησε με το τέλος της συνεργασίας τους στο Πρωινό. Ο γάμος έφερε στην επιφάνεια τη ρήξη μεταξύ των δύο και έκτοτε όλοι πασχίζουν να μάθουν τι είναι αυτό που χώρισε τα δύο κορίτσια.

Η Μαίρη Αρώνη συνάντησε στο Πρωινό τη Μαντώ Γαστεράτου, την ρώτησε σχετικά κι εκείνη είπε: «Έχω στεναχωρηθεί τόσο πολύ με αυτό το πράγμα, μου έχει μαυρίσει η ψυχή, δεν μπορώ άλλο να απαντάω! Υπάρχουν πράγματα προσωπικά. Σίγουρα θα ήμουν για το Δαφνί αν χωρίς λόγο δεν καλούσα κάποιον. Υπάρχουν κάποιοι λόγοι που οδήγησαν στην εξέλιξη αυτής της σχέσης που τους ξέρει πολύ καλά και η Τζένη. Πραγματικά με πονά και με στεναχωρεί».

Μετά την προβολή της δήλωσης, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ένα στοιχείο στην προσπάθεια να… πέσει φως στην υπόθεση: «Ο Νίκος Παρτσώλης και η Νίκη Λεμονή ξέρουν ακριβώς τι έχει συμβεί, γιατί προφανώς, αυτό που συνέβη έγινε στην εκπομπή -εγώ κοιμόμουν».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.