Πείραμα της ΝΑSA δίνει 13.500 ευρώ για 70 μέρες στο κρεβάτι

Πείραμα της ΝΑSA δίνει 13.500 ευρώ για 70 μέρες στο κρεβάτι

«Εργαζόμενους» που θα μείνουν καθηλωμένοι 70 μέρες σε κρεβάτι αναζητά η ΝΑSA προσφέροντας 13.500 ευρώ.

Όσοι νιώθουν πως αντιμετωπίζουν έλλειψη ύπνου και ξεκούρασης, θα βρουν άκρως ελκυστική την αγγελία της NASA η οποία προσφέρει 15.700 δολάρια, ήτοι περίπου 13.500 ευρώ, σε όποιον δεχθεί να μείνει για 70 ημέρες στο κρεβάτι προκειμένου να βοηθήσει την επιστήμη!

Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία αναζητά ανθρώπους για έρευνα η οποία περιλαμβάνει συνεχή παρακολούθηση των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια του ύπνου τους. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες πρέπει να ζουν, να τρώνε, να γυμνάζονται να ντύνονται, αποκλειστικά στο κρεβάτι! Την ίδια ώρα, οι επιστήμονες θα συλλέγουν δεδομένα, όπως την πίεση, τους καρδιακούς παλμούς, την απορρόφηση θρεπτικών ουσιών, την κατανάλωση ενέργειας, την οστική μάζα, ακόμη και τη διάθεση των συμμετεχόντων, προκειμένου να κατανοήσουν τις επιπτώσεις της ζωής στο διάστημα, χωρίς βαρύτητα.

Παρότι όσοι κάνουν υπερωρίες, μπορεί να ακούν με φθόνο τη συγκεκριμένη δουλειά, η NASA λέει ότι οι περισσότεροι γρήγορα αρχίζουν να βαριούνται και γι’ αυτό τους παρακινούν να βάζουν στόχους όπως η εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας. Όσοι προσληφθούν, άλλωστε, θα μπορούν να δέχονται επισκέψεις μελών της οικογένειας και φίλων.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.