Συγκλονίζει η εξομολόγηση του πυροσβέστη που έχασε την οικογένειά του στο Μάτι – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του πυροσβέστη που έχασε την οικογένειά του στο Μάτι - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πυροσβέστης που έχασε την οικογένειά του στις φονικές πυρκαγιές της Αττικής μιλάει για πρώτη φορά στην κάμερα του αυστραλιανού ABC.

Στις 23 Ιουλίου έχασε τη γυναίκα του και το μόλις έξι μηνών παιδί του. «Έχω πολλά συναισθήματα αλλά δεν έχω νιώσει ακόμα θυμό. Δεν ξέρω με ποιον πρέπει να θυμώσω. Κάθε μέρα περνάω από όλα τα συναισθήματα εκτός από θυμό. Μέχρι τώρα», δήλωσε στο αυστραλιανό δίκτυο ABCnews, ο πυροσβέστης Ανδρέας Δημητρίου.

Όταν έφτασε στην περιοχή, αντίκρισε τα πάντα γύρω από το σπίτι του να έχουν παραδοθεί στις φλόγες.

Όταν η σύζυγός του Μαργαρίτα απάντησε το τηλέφωνο, τον ενημέρωσε ότι είχε κατεβεί με το παιδί τους στην παραλία. Ο Ανδρέας Δημητρίου, πέρασε μέσα από τις φλόγες για να μεταβεί στην παραλία. Εκεί βρήκε τη σύζυγό του αναίσθητη με το έξι μηνών μωρό τους στο πλάι της. Ο θάνατος του μωρού διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο. Η Μαργαρίτα, δεν ξύπνησε ποτέ από το κώμα και έφυγε από τη ζωή 12 ημέρες αργότερα.

«Είναι κάτι που δεν μπορείς να υπομείνεις εύκολα», τονίζει ο Ανδρέας στο ABC news και προσθέτει: «Κάτι που εύχεσαι να μην περάσει κανένας, ούτε καν ο εχθρός σου». «Αισθάνομαι πολλά, αλλά όχι θυμό, με την έννοια ότι δεν ξέρω με ποιον να οργιστώ. Να είμαι θυμωμένος με τον Θεό; Να είμαι θυμωμένος με τους ανθρώπους; Να είμαι θυμωμένος με τον εαυτό μου; Να είμαι θυμωμένος γενικότερα;», συμπληρώνει.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.