Γιώργος Χρανιώτης: Η «ακατάλληλη» φωτογραφία του που κατέβασε το Instagram

Γιώργος Χρανιώτης: Η «ακατάλληλη» φωτογραφία του που κατέβασε το Instagram

Ο Γιώργος Χρανιώτης είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συχνά μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς του στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο ηθοποιός μοιράστηκε πρόσφατα μία φωτογραφία του, την οποία του Instagram «κατέβασε» λόγω ακατάλληλου περιεχομένου. Κανείς όμως δεν περίμενε να κατέβει ένα τέτοιο στιγμιότυπο. Ούτε καν ο ίδιος.

Ο Γιώργος Χρανιώτης ανέβασε ξανά το στιγμιότυπο, έχοντας καλύψει αυτή τη φορά τα… επίμαχα. Κι όμως πρόκειται για μία φωτογραφία του από όταν ήταν μωρό στη βάφτισή του.

«Το ινσταγκραμ μου κατέβασε την προηγούμενη ανάρτηση (δικαιολογημένα αφού ήμουν μικρός μεν, τσίτσιδος δε) ,μάλλον λόγω ακατάλληλου περιεχομένου. Την ξανανεβάζω λοιπόν με διακριτική κάλυψη και ενημερώνω ότι αυτή είναι η πιο παλιά φωτογραφία μου. Είναι φανερό ότι είναι απ την βάφτιση μου, διακρίνεται ο παππούς μου (παππάς) ,που με βουτάει στο νερό και πλήθος κόσμου που παραξενεύεται με την ένταση του παραληρηματικού κλάματος μου.

Έχουν να το λένε για ‘κείνη την ημέρα, ότι ακούστηκα μέχρι το υπερπέραν… Τέλος πάντων έχουν περάσει πάνω από 40 χρόνια από τότε και σήμερα δεν κλαίω, αλλά αντιθέτως χαίρομαι (μάλλον), επειδή μεγαλώνω κατά ένα χρόνο… Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω, χτυπάει πισώπλατα ο χρόνος, τραγουδούσαν οι Λαθρεπιβάτες (Παντελής Θαλασσινός ) σ ένα τραγούδι τους. Μου εύχομαι να είμαι ανήσυχος αυτή την χρόνια και δυνατός. Και λίγο σοφότερος. Καλημέρες ωραίες να χετε!!!!», έγραψε ο ηθοποιός.

Δείτε την ανάρτησή του

https://www.instagram.com/p/BoJoKFYA0ER/?taken-by=hraniotis_giorgos_official

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.