Ξανά στον ανακριτή σήμερα ο κοσμηματοπώλης για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί ο κοσμηματοπώλης

Ξανά στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα ο 73χρονος κοσμηματοπώλης, ο οποίος έχει συλληφθεί για την εμπλοκή του στον θάνατο του άτυχου Ζακ Κωστόπουλου στην Ομόνοια την περασμένη Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 73χρονου, οι εισαγγελικές αρχές έχουν ασκήσει ποινική δίωξη για τα αδικήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης που είναι κακουργηματικού βαθμού και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Εχθές, ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου στη Γλάδστωνος οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων λίγο μετά τις 9 το πρωί. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, ο κοσμηματοπώλης αποχώρησε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης καθώς ζήτησε και πήρε προθεσμία από τον ανακριτή, και τελικώς αναμένεται να απολογηθεί για την υπόθεση σήμερα το πρωί στις 10.

Την ερχόμενη Παρασκευή το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει και ο δεύτερος κατηγορούμενος που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου έξω από το κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος. Πρόκειται επίσης για ιδιοκτήτη καταστήματος της περιοχής της Ομόνοιας, ο οποίος είναι 55 ετών.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο 55χρονος υποστήριξε ότι προσπάθησε να περιορίσει τον Ζακ Κωστόπουλο, «που ήταν σε κατάσταση αμόκ». Όπως ο ίδιος ανέφερε, βρέθηκε στο κοσμηματοπωλείο του 73χρονου φίλου του στη Γλαδστώνος, όταν άκουσε φασαρία.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.