Αίσιο τέλος! Βρέθηκαν οι 11χρονοι που είχαν απαχθεί στην Κύπρο

Αίσιο τέλος! Βρέθηκαν οι 11χρονοι που είχαν απαχθεί στην Κύπρο

Είναι καλά στην υγεία τους σύμφωνα με την αστυνομία.

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση-θρίλερ με την απαγωγή των δύο 11χρονων που απήχθησαν από άγνωστο άνδρα έξω από το δημοτικό σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα.

Η αστυνομία Κύπρου επιβεβαίωσε ότι ο Θεμιστοκλής Ντόγκλης και ο Φίλιππος Σταματάκης εντοπίστηκαν σώοι σε περιοχή κοντά στο σχολείο και μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας.

Τα δυο αγόρια, παιδιά Ελλήνων που ζουν και εργάζονται στην Κύπρο, εξαφανίστηκαν όταν άνδρας που τους παρουσιάστηκε ως ο νέος τους δάσκαλος τα παρέσυρε μέσα σε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε άμεσα και έστησαν δυο κέντρα διαχείρισης της κατάστασης, ενώ ειδοποιήθηκαν οι λιμενικές Αρχές, τα αεροδρόμια και λαμβάνονται μέτρα και στη «νεκρή ζώνη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο απαγωγέας έχει ηλικία μεταξύ 50-60 ετών, ύψους 1,70 – 1,75μ, περίπου 100 κιλών, με μούσι. Φορούσε μαύρη κοντομάνικη φανέλα με μοτίβο στο μπροστινό μέρος με έντονα χρώματα, γιλέκο σκούρου χρώματος, παντελόνι μακρύ σκούρο, καπέλο τύπου μπερέ χρώματος σκούρου. Το δεξί του χέρι είναι πρόχειρα δεμένο με γάζα. Φαίνεται να διακινείται με σαλούν αυτοκίνητο, χρώματος γκρίζου.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.