Απάνθρωπο βίντεο, νοσοκόμες τραυματίζουν 92χρονη με άνοια

Απάνθρωπο βίντεο, νοσοκόμες τραυματίζουν 92χρονη με άνοια

Θλιβερή και εξοργιστική είναι η στιγμή που νοσοκόμες σπρώχνουν στο κρεβάτι υπερήλικη ασθενή με άνοια και την πιέζουν στο κεφάλι.

Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή που 2 νοσοκόμες σε ένα γηροκομείο ρίχνουν μια ασθενή με άνοια στο κρεβάτι της και της σπρώχνουν το κεφάλι προς τα κάτω. Ωστόσο, το δικαστήριο έβγαλε ετυμηγορία ότι δεν συνέβη τίποτα. Η 92χρονη ασθενής που πάσχει από άνοια χειροτέρευε και είχε σπάσει πρόσφατα το χέρι της, όταν καταγράφηκε το περιστατικό από κρυφή κάμερα το 2016.

Η κρυφή κάμερα είχε τοποθετηθεί από τον γιο της ασθενούς ο οποίος είχε παρατηρήσει μερικές μελανιές και γδαρσίματα στο σώμα της μητέρας του. «Η μητέρα μου πόναγε και έβαζε τα χέρια μπροστά της για να προστατευθεί. Την κακοποιούσαν. Υπάρχουν διάφορα είδη κακοποίησης. Έχει κακοποιηθεί σωματικά. Αυτό βλέπουμε μπροστά μας και αυτό μας είπε και η αστυνομία», ανέφερε ο γιος της 92χρονης. Ωστόσο, το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι ο χειρισμός των νοσοκόμων ήταν σωστός και συσχέτισε τον χειρισμό με αυτόν ενός «δύσκολου» παιδιού.

Το περιστατικό συνέβη στο Περθ της Αυστραλίας.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.