Άκης Σακελλαρίου: Η εξομολόγηση μετά την περιπέτεια της υγείας του – ΒΙΝΤΕΟ

Άκης Σακελλαρίου: Η εξομολόγηση μετά την περιπέτεια της υγείας του - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άκης Σακελλαρίου μίλησε για πρώτη φορά για την περιπέτεια υγείας που πέρασε το καλοκαίρι.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Μαζί σου» και μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε, αφού νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έχοντας προσβληθεί από το βακτήριο της legionella,

Ο Άκης Σακελλαρίου ανέφερε στην Τατιάνα για το πώς ξεκίνησε το πρόβλημα υγείας του και πως εξελίχθηκε και βρέθηκε στην Εντατική.

«Την τελευταία εβδομάδα πριν μπω στο νοσοκομείο είχα σίγουρα 37-38 πυρετό με αποκορύφωμα τις τελευταίες τρεις ημέρες. Στην Πάτρα ήρθε γιατρός και με συνόδευσε στη σκηνή. Εκεί είχα 40. Την επόμενη ημέρα πήγα με το γιατρό σε ένα βιοδαγνωστικό κέντρο στην Πάτρα, είδαν τα αποτελέσματα… Στη συνέχεια ήρθα με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στην Αθήνα… Όταν ο γιατρός είδε τα αποτελέσματα, μου λέει μπαίνεις κατευθείαν στο νοσοκομείο», υπογράμμισε και ανέφερε ότι όσο ήταν στην εντατική δεν θυμάται πράγματα αφού τον έβαλαν σε καταστολή!

Ο ηθοποιός είπε: «Εμείς οι άνθρωποι της τηλεόρασης πρέπει να σκεφτόμαστε πως υπάρχουν κι άλλα πράγματα πέρα από την προσωπική επιτυχία και σαφέστατα να κοιτάμε περισσότερο τον εαυτό μας, τους αγαπημένους φίλους και αυτούς που μας αγκαλιάζουν…»!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.