Το μεγάλο μυστικό που είπε μετά τον γάμο στον Χάρι η Μέγκαν Μαρκλ

Το μεγάλο μυστικό που είπε μετά τον γάμο στον Χάρι η Μέγκαν Μαρκλ

Ένα μυστικό για την συμβολική διακόσμηση του νυφικού της αποκάλυψε στον πρίγκηπα Χάρι η Μέγκαν Μαρκλ μετά τον γάμο τους.

Στις 19 Μαΐου η Μέγκαν Μαρκλ έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό της στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι. Είχε όμως κι ένα… μυστικό που του το κράτησε κρυφό μέχρι την ώρα που εκείνος την είδε νύφη στην εκκλησία και φαίνεται πως έφτασε η στιγμή να το αποκαλύψει.

Στο ντοκιμαντέρ «Queen of the World» του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου ITV, το οποίο είναι αφιερωμένο στο ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ ως επικεφαλής της Κοινοπολιτείας, η Μέγκαν κάνει μια σύντομη εμφάνιση μαζί με το νυφικό της.

Εκεί, για πρώτη φορά αποκαλύπτει πως το νυφικό της, δημιουργία της Βρετανίδας σχεδιάστριας Κλερ Γουάιτ Κέλερ για τον οίκο Givenchy, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για τον πρίγκιπα Χάρι και αυτό επειδή εκείνος δεν γνώριζε πως στο πέπλο, μήκους πέντε μέτρων, θα ήταν κεντημένα 53 λουλούδια, που το καθένα συμβόλιζε ένα από τα 53 κράτη της Κοινοπολιτείας.

«Γνώριζα πως αυτό θα ήταν μια όμορφη έκπληξη για τον νέο μου σύζυγο, ο οποίος δεν το ήξερε και αλήθεια “πέταξε” από ευτυχία όταν είδε πως έκανα αυτή την επιλογή για τη μέρα της ένωσής μας», δήλωσε η Μέγκαν στην κάμερα.

Μάλιστα, η ίδια αποκαλύπτει πως ακολούθησε την ημέρα του γάμου της τη βρετανική παράδοση για καλή τύχη, που θέλει τη νύφη να φορά «κάτι παλιό, κάτι καινούργιο, κάτι δανεικό και κάτι μπλε». Η Μέγκαν Μαρκλ ζήτησε να της ράψουν στο στρίφωμα του νυφικού της ένα κομμάτι μπλε ύφασμα από το σύνολο που φόρεσε στο πρώτο της ραντεβού με τον πρίγκιπα Χάρι για να έχει ο γάμος τους καλή τύχη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.