Την στραγγάλισαν και της έσκισαν την κοιλιά για να της πάρουν το μωρό

Την στραγγάλισαν και της έσκισαν την κοιλιά για να της πάρουν το μωρό

Θύμα κτηνωδίας έπεσε έγκυος στις ΗΠΑ την οποία ζευγάρι στραγγάλισε προκειμένου στην συνέχεια να την σκίσει την κοιλιά για να πάρει το μωρό της.

Ο William Hoehn κατηγορείται για το θάνατο της 22χρονης Savanna Greywind, η οποία ήταν έγκυος οκτώ μηνών όταν δολοφονήθηκε άγρια, ​​τον Αύγουστο του 2017.

Η φίλη του Hoehn, η Brooke Crews, δήλωσε συνένοχη για την απαγωγή του μωρού και τη δολοφονία της 22χρονης, ενώ αποκαλύφθηκε ότι είπε ψέματα σε αστυνομικούς το Δεκέμβριο του 2017.

Το Φεβρουάριο, η Crews καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση χωρίς αναστολή.

Την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της δίκης του Hoehn, οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ο άντρας έσφιξε ένα σχοινί γύρω από το λαιμό της Greywind, για να πάρει η Crews το μωρό μέσα από την κοιλιά της.

Όταν το πήρε, η Crews σήκωσε το κοριτσάκι και του είπε: «Αυτό είναι το μωρό μας. Αυτή είναι η οικογένειά μας».

Ο Hoehn, ισχυρίστηκε ωστόσο ότι δεν ήταν ένοχος και πως δεν γνώριζε ότι η Crews είχε προγραμματίσει να σκοτώσουν την Greywind.

Ο Hoehn είπε ότι πήρε σακούλες σκουπιδιών και απομάκρυνε τα γεμάτα αίματα ρούχα και παπούτσια της 22χρονης από το διαμέρισμά του.

«Πήρε ένα σχοινί, το τοποθέτησε γύρω από το λαιμό της, το έσφιξε και τη σκότωσε» είπε ο εισαγγελέας Ryan Younggren την Τετάρτη.

Αθλητές καγιάκ βρήκαν το σώμα της Greywind στα τέλη Αυγούστου, τυλιγμένο σε πλαστικές σακούλες και βυθισμένο σε ένα ποτάμι. Δεν είναι ακόμα σαφές το πώς κατέληξε εκεί.

Ένας ιατροδικαστής είπε ότι η Greywind αιμορραγούσε μέχρι θανάτου.

Η Crews και η Greywind ήταν φίλες και ο Greywind είχε μιλήσει με τη μητέρα της λίγο πριν εξαφανιστεί και της είπε ότι θα πήγαινε στο διαμέρισμα της Crews.

Μετά την εξαφάνιση της Greywind, η αστυνομία έψαξε το διαμέρισμα του Hoehn και της Crews τρεις φορές μέσα σε έξι ημέρες, αλλά δεν βρήκε κανένα ίχνος αίματος.

Η Crews δήλωσε αρχικά στην αστυνομία ότι η Greywind της είχε δώσει το παιδί.

Η Greywind περίμενε το παιδί του Ashton Matheny όταν σκοτώθηκε. Το μωρό δόθηκε στον Matheny, ο οποίος τώρα έχει την πλήρη επιμέλειά του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.