Στα… πατώματα ηθοποιός του Hollywood μετά τον χωρισμό του με Ελληνίδα σταρ

Στα... πατώματα ηθοποιός του Hollywood μετά τον χωρισμό του με Ελληνίδα σταρ

Αρκετά επίπονο ήταν το πρώτο διάστημα του χωρισμού για τον Τζάστιν Θερού, ο οποίος ωστόσο τόνισε ότι πλέον έχει δημιουργήσει μία φιλία με την πρώην συζυγό του, Τζένιφερ Άνιστον.

Επτά μήνες έχουν περάσει από τότε που η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού αποφάσισαν να τερματίσουν το γάμο τους που κράτησε μόλις δύο χρόνια. Ο ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στους New York Times μίλησε για πρώτη φορά για το χωρισμό τους.

Αρχικά διέψευσε τις φήμες που τους θέλουν να είναι στα μαχαίρια και τόνισε πως με την Τζεν είναι δύο πολύ καλοί φίλοι: «Τα καλά νέα είναι ότι- και προσέχω ποιες λέξεις χρησιμοποιώ- μιλάμε για τον πιο ευγενικό και αγαπημένο χωρισμό και ευτυχώς δεν υπάρχει καμία εχθρότητα. Kανείς από τους δυο μας, δεν κατέληξε νεκρός, κανείς δεν πετάει πράγματα στον άλλο. Είναι ένας φιλικός χωρισμός και λίγο βαρετός θα έλεγα, μιας και ξέρετε ότι ο ένας σέβεται τον άλλο τόσο πολύ που η διαδικασία δεν είναι επίπονη».

Δεν παρέλειψε βέβαια να αναφέρει πως στην αρχή ο χωρισμός τους ήταν επώδυνος, γιατί δεν θα μπορούσαν να μείνουν το ίδιο φίλοι όπως και πριν. «Η φιλία μας αλλάζει και διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα και αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορούμε να είμαστε περήφανοι με την Τζεν».

Στην ερώτηση πως ξεπέρασε το χωρισμό είπε: «Ο κόσμος του θεάματος και η υποκριτική περιλαμβάνει συχνούς χωρισμούς, οπότε και το διαζύγιο μας δεν έχει την επίδραση στη ζωή μας όπως θα είχε το διαζύγιο ενός κοινού ζευγαριού, όπου εκεί πρέπει να μοιράσεις ένα μωρό στη μέση».

Στα... πατώματα ηθοποιός του Hollywood μετά τον χωρισμό του με Ελληνίδα σταρ

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.