Σάλος με τα σεξουαλικά υπονοούμενα εταιρείας με οδοντόβουρτσες

Σάλος με τα σεξουαλικά υπονοούμενα εταιρείας με οδοντόβουρτσες

Σάλο προκάλεσε στα social media η διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας Brushbox που παράγει οδοντόβουρτσες με βασικό μήνυμα τη φράση «φτύστε ή καταπιείτε».

Το διαφημιστικό εύρημα της εταιρείας που έχει έδρα το Λονδίνο εντοπίστηκε ανάμεσα στα δώρα καλοσωρίσματος που πήραν φοιτητές στο πανεπιστήμιο του Σάσεξ.

«Ανεξάρτητα του αν φτύνετε ή καταπίνετε κατά τη διάρκεια της καθημερινής στοματικής ρουτίνας σας, βάλτε τη στοματική υγιεινή σας στον αυτόματο με την Brushbox» αναφερόταν στη μια πλευρά της διαφημιστικής καρτέλας.

Στην άλλη πλευρά απεικονιζόταν το στόμα μιας γυναίκας από το οποίο έτρεχε ένα η πηχτή άσπρη οδοντόπαστα.

«Αυτό είναι σεξουαλική παρενόχληση» έγραψε στο Twitter η φεμινιστική ομάδα Untameable Shrews που εντόπισε πρώτη την αμφιλεγόμενη διαφήμιση.

Ακολούθησε πλήθος αναρτήσεων με το ίδιο πνεύμα από άλλους χρήστες του Twitter υποχρεώνοντας την εταιρεία να ζητήσει συγγνώμη για τη διαφήμιση λέγοντας ότι ήταν ακατάλληλη και παραπλανητική.

«Αντιλαμβανόμαστε ότι η εικόνα που χρησιμοποιήθηκε θα μπορούσε να θεωρηθεί υποτιμητική για τις γυναίκες και ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη – δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις μας και αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την αναστάτωση που προκαλέσαμε» ανέφερε σε δήλωσή της η αγγλική εταιρεία.

https://twitter.com/untamableshrews/status/1042783838798135296

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.