Άνθρωπος είναι κι αυτός! Η κρυφή απόλαυση του Ουίλιαμ που σπάει το πρωτόκολλο

Άνθρωπος είναι κι αυτός! Η κρυφή απόλαυση του Ουίλιαμ που σπάει το πρωτόκολλο

Είναι πρίγκιπας, είναι το νούμερο 2 στη διαδοχή της Ελισάβετ στον αγγλικό θρόνο, αλλά έχει και ο Ουίλιαμ τα... ένοχα μυστικά του!

Μπορεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ να μεγάλωσε με τους κανόνες του βρετανικού βασιλικού πρωτοκόλλου, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και πολλές απαγορεύσεις σχετικά με το φαγητό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχει και αυτός τις δικές του κρυφές επιθυμίες. Πρόσφατα δε, αποκάλυψε μία, την οποία συμμερίζεται και η σύζυγος του.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχουν μεγάλη αδυναμία στο sushi, όπως είπε ο Ουίλιαμ κατά την επίσκεψη του στο «Japan House», το νέο πολιτιστικό κέντρο του Λονδίνο. Μάλιστα, εκεί δοκίμασε και sashimi σολομό στο εστιατόριο του πολιτιστικού κέντρου, προς έκπληξη όσων γνωρίζουν τους αυστηρούς διατροφικούς κανόνες που οφείλει να ακολουθεί η βασιλική οικογένεια.

Για την ακρίβεια οι διάδοχοι του θρόνου αλλά και τα κοντινά συγγενικά τους πρόσωπα, απαγορεύεται να τρώνε οστρακοειδή, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος δηλητηρίασης, ενώ δεν τους επιτρέπονται ούτε το ωμό κρέας ή ψάρι. Σαν να λέμε, διπλή παραβίαση του πρωτοκόλλου!

Ο Ουίλιαμ πάντως δεν φάνηκε να ανησυχεί, το ακριβώς αντίθετο θα λέγαμε, μιας και έσπευσε να χαρακτηρίσει το sushi που δοκίμασε ως «πεντανόστιμο και εκπληκτικό». Επιπλέον, είπε ότι ίσως επιστρέψει σύντομα στο εστιατόριο για μεσημεριανό, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του αυτή τη φορά, που όπως είπε επίσης αγαπάει πολύ το sushi.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.