Στο νοσοκομείο ο Δήμος Βερύκιος, η φωτογραφία από το δωμάτιό του

Στο νοσοκομείο ο Δήμος Βερύκιος, η φωτογραφία από το δωμάτιό του

Στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο εισήλθε εσπευσμένα με ξαφνικό πρόβλημα υγείας ο Δήμος Βερύκιος, με τον ίδιο να γράφει ένα αισιόδοξο μήνυμα στα social media μέσα από το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται.

Ο Δήμος Βερύκιος αντιμετωπίζει μία περιπέτεια με την υγεία του και ενημέρωσε μέσω Instagram για την εξέλιξη της πορείας του. Ο παλαίμαχος δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος του Alpha νοσηλεύεται από την Παρασκευή στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, μετά από την κρίση των γιατρών ότι καθίσταται αναγκαία η εισαγωγή και η παρακολούθησή του.

Όμως ο ίδιος θέλησε να περάσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας καθώς κάτω από ανάρτησή του έγραψε χαρακτηριστικά: «Η Ελλάδα μπορεί & πάλι να στέκεται στα πόδια της!Το καταλαβαίνεις από την εικόνα των Δημόσιων Νοσοκομείων της.Το 401 έχει αναμορφωθεί -& με την βοήθεια των «εχόντων»- κάνοντας πιο ανθρώπινη την νοσηλεία των ασθενών & πιο αποτελεσματική την αποστολή του ιατρικού-νοσηλευτικού προσωπικού.Όσο για μένα γι άλλη μια φορά μέσα στην ατυχία μου υπήρξα πολλαπλά τυχερός! Εκτος όλων των άλλων έχω πέσει στα χέρια δυο έμπειρων αρχιάτρων του χειρούργου Γ.Μικρού & του λοιμωξιολόγου Λ.Καρνέση που από το πρωί της Παρασκευής που εκτακτως με ανέλαβαν κάνουν τα «μαγικά» τους ώστε από Δευτέρα πρωί να μπορέσω να είμαι μαζί σας έστω και με «πεταλούδα» στο χέρι». Στο νοσοκομείο ο Δήμος Βερύκιος, η φωτογραφία από το δωμάτιό του

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.