Κοριοί δάγκωσαν μοντέλο 90 φορές! – ΦΩΤΟ

Κοριοί δάγκωσαν μοντέλο 90 φορές! - ΦΩΤΟ

Μήνυση στο ξενοδοχείο όπου διέμενε έκανε μοντέλο της Victoria Secret από την Βραζιλία μιας και κοριοί της έκαναν επίθεση και την δάγκωσαν 90 φορές.

Ενα μοντέλο της Victoria Secret από την Βραζιλία έκανε μήνυση σε ένα ξενοδοχείο στην Καλιφόρνια επειδή υπήρχαν κοριοί στο κρεβάτι που κοιμόταν οι οποίοι την έκαναν να θέλει να «γδάρει το δέρμα της» αφού είχε πάνω από 90 τσιμπήματα στα χέρια, τα πόδια και την πλάτη. Η Σαμπρίνα Τζέιλς Σεν Πιέρ έμεινε στο ξενοδοχείο Embassy Suites by Hilton στην περιοχή Παλμ Ντέζερτ τον Ιούνιο του 2016 όταν ξύπνησε και είδε δεκάδες κόκκινα σημάδια στο σώμα της.

«Κυριολεκτικά ήθελα να γδάρω το δέρμα μου», ανέφερε. «Το πρώτο πρωί όταν ξύπνησα παρατήρησα μερικά τσιμπήματα στα χέρια μου, αλλά δεν έδωσα σημασία. Το δεύτερο πρωί παρατήρησα και άλλα τσιμπήματα και τότε τα πράγματα χειροτέρεψαν», ανέφερε το μοντέλο. Το μοντέλο κατέθεσε μήνυση εναντίον της διοίκησης του ξενοδοχείου ισχυριζόμενη ότι έπαθε σωματική και ψυχολογική βλάβη. Το χρηματικό ποσό που ζητάει ως ανταμοιβή δεν έχει γίνει γνωστό.

«Ακολουθήσαμε όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα, αλλά δεν βρήκαμε κανένα στοιχείο. Τώρα, πρέπει να πάμε στα δικαστήρια για να υπερασπιστούμε την φήμη του ξενοδοχείου», ανέφερε ο Κάρλος Μεντόζα, διευθυντής του ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο στο οποίο συνέβη το περιστατικό. Το μοντέλο ισχυρίζεται ότι βλέπει ακόμα εφιάλτες με αυτή την εμπειρία της και εξακολουθεί να βιώνει ψυχολογικά τραύματα και φόβο για τους κοριούς μέχρι και σήμερα. Η Σαμπρίνα υποστηρίζει ότι χρειαζόταν ιατρική βοήθεια για αρκετό καιρό μετά τα τσιμπήματα. Ο διευθυντής του ξενοδοχείου υποστηρίζει ότι το μοντέλο μετέφερε μαζί του τους κοριούς εξαιτίας των πολλών ταξιδιών που έκανε.

Κοριοί δάγκωσαν μοντέλο 90 φορές! - ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.