Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τις 23 Σεπτεμβρίου

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τις 23 Σεπτεμβρίου

Τι θα συμβεί σε κάθε ζώδιο.

Η Κυριακή είναι ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο ζωοδότης πλανήτης βρίσκεται στον Ζυγό, σηματοδοτώντας την πρώτη μέρα της Φθινοπωρινής Εποχής. Είναι ένα μεταίχμιο.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες, με τη συντροφιά του Ποσειδώνα. Όλα αποκαλύπτονται, να έχετε εμπιστοσύνη στις διεργασίες του σύμπαντος. Η προετοιμασία για την Πανσέληνο στον Κριό, κεντρίζει τα συναισθήματα!

Ο Ερμής από τον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, ζητώντας να κινηθείτε αργά και με βεβαιότητα. Η εύνοια του Ερμή προς τον Άρη από τον Υδροχόο, σας θέτει σε σωστή πορεία για να ακούτε… Έχετε να μάθετε πολλά και ενδιαφέροντα!

Η Κυριακή είναι μέρα περισυλλογής και επανεκτίμησης όχι μόνο της εβδομάδας που τελειώνει σήμερα, αλλά και των τελευταίων σημαντικών γεγονότων στη ζωή σας. Θα μιλήσετε με ανθρώπους γύρω σας, για θέματα που αφορούν το σπίτι σας ή κάποια άλλη ιδιοκτησία σας.

Μπορεί να χαρείτε με κάποια επιτυχία ή με ευχάριστα νέα που αφορούν σε προηγούμενες ενέργειες ή δεσμεύσεις σας. Ωστόσο, η ημέρα υποδεικνύει τον κίνδυνο κλοπής ή ατυχήματος. Να είστε προσεκτικοί και να αποφεύγετε τα ρίσκα.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η μέρα θα είναι ευνοϊκή για οικονομικές υποθέσεις, ειδικά αν έχουν κάποια σχέση με έναν άντρα. Σήμερα θα έχετε δεσμεύσεις σχετικές με χρήματα. Για μερικούς από εσάς, η σημερινή θα είναι μια ημέρα για συναντήσεις και συζητήσεις με νέους και παλιούς γνωστούς. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με κάποιο μικρό χρηματικό ποσό.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, την Κυριακή θα έχετε ενδιαφέρουσες συνομιλίες με φίλους ή συγγενείς, οι οποίες θα σας δώσουν τροφή για σκέψη. Σήμερα μπορείτε να κάνετε κάποιες γνωριμίες που θα σας φανούν χρήσιμες για την επιχείρηση ή την εργασία σας. Η Κυριακή είναι μια καλή στιγμή για να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Καλό θα ήταν να αποφύγετε οποιεσδήποτε προσπάθειες χειραγώγησης, επειδή τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα θέλετε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα οργανώσετε μια συγκέντρωση ή μια συνάντηση. Η Κυριακή φέρνει εκπλήξεις σε σχέση με τη δουλειά σας. Δεν έχει σημασία ότι για μερικούς από εσάς δεν είναι εργάσιμη ημέρα. Η σημερινή μέρα θα είναι ενδιαφέρουσα για όσους από εσάς έχουν ερωτική αλληλογραφία με κάποιον από άλλη πόλη ή χώρα. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ημέρα για να ταξιδέψετε και να περάσετε όμορφα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα βιώσετε διάφορα ενδιαφέροντα γεγονότα με έναν φίλο που εργάζεται ή ζει μακριά σας. Μην αφήνετε τα οικιακά σας προβλήματα να δημιουργούν άγχος και πίεση στην οικογένειά σας. Η Κυριακή θα είναι μια απρόβλεπτη ημέρα, οπότε είναι καλό να είστε πλήρως συγκεντρωμένοι σε ό,τι κάνετε. Η μέρα σηματοδοτείται από μια προσωπική γιορτή ή από κάποιο σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με μια γυναίκα από τον κύκλο των συγγενών σας.

Πηγή: astro-live

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.