Ένας 67χρονος ζει μαζί με 400 ερπετά και έντομα!

Ένας 67χρονος ζει μαζί με 400 ερπετά και έντομα!

Η απίστευτη περίπτωση ενός διαφορετικού ανθρώπου.

Για κάποιους ανθρώπους το να έχουν στο σαλόνι τους έναν δίμετρο αλιγάτορα φαντάζει εφιάλτης, όχι όμως για τον 67χρονο Philippe Gillet, ο οποίος έχει… δύο.

Ο Ali και ο Gator σουλατσάρουν στο σπίτι του Gillet μαζί με εκατοντάδες άλλα ερπετά, αλλά και επικίνδυνα έντομα, όπως ταραντούλες και σκορπιούς.

Εδώ και δύο δεκαετίες ο 67χρονος έχει μαζέψει στο σπίτι του 400 ερπετά και άλλα ζωύφια. Μια κόμπρα ζει πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού, μια χελώνα 50 κιλών κάνει τις βόλτες της στον κήπο, ενώ ο Ali ο αλιγάτορας κοιμάται μαζί του στο ίδιο δωμάτιο.

Ο Gillet διέσωσε τους δύο αλιγάτορες από μια φάρμα, ο ιδιοκτήτης της οποίας είχε σκοπό να τους θανατώσει για να πουλήσει το δέρμα τους και από τότε είναι αχώριστοι.

Ο ίδιος λέει ότι έχει την άδεια να κρατά στο σπίτι του και να μεταφέρει τα περίεργα κατοικίδιά του και τονίζει ότι τα πιο επικίνδυνα ζώα, κροταλίες, βόες, κτλ βρίσκονται σε ένα δωμάτιο που έχει δύο πόρτες ασφαλείας.

Οι γείτονές του, δεν του έχουν κάνει μέχρι στιγμής παράπονα κι εκείνος συνεχίζει τη ζωή του με την επικίνδυνη συντροφιά του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.