
Δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν το πάθος τους.
Δε μπορεί να χαρεί τον έρωτά του το ηλικιωμένο ζευγάρι που βρέθηκε να δίνει εξηγήσεις στην αστυνομία επειδή ερωτοτροπούσε σε δημόσιο χώρο!
Η 72χρονη Linda και ο 62χρονος Gary πιάστηκαν μέρα μεσημέρι γυμνοί στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου τους σε πάρκινγκ στην California, με την αστυνομία να καταφτάνει από ενοχλημένους περαστικούς.
Η καλύτερη ατάκα ήρθε από έναν περαστικό που δεν ενοχλήθηκε όπως οι άλλοι: «70 χρονών; Μακάρι να είμαι κι εγώ έτσι στα 70!»
Τελευταίες Ειδήσεις
- Πάει να τους τρελάνει όλους η Κατερίνα Νοτοπούλου – Αλλάζει κόμμα και φουλάρει στην Α’ Θεσσαλονίκης
- Αυτό περιμένουν οι δελφίνοι: Το ποσοστό της ΝΔ που ανοίγει αυτόματα θέμα διαδοχής του Κυριάκου Μητσοτάκη στην αρχηγία
- Ελπίζουν να είναι μπλακ χιούμορ: Το όνομα – βόμβα που σκέφτεται να φέρει στο ΠΑΣΟΚ ο Ανδρουλάκης προκαλεί τσουνάμι αντδράσεων