Άντρας θέλει να παντρευτεί δύο γυναίκες και να κάνουν μαζί οικογένεια

Άντρας θέλει να παντρευτεί δύο γυναίκες και να κάνουν μαζί οικογένεια

Μία ιδιαίτερη ερωτική σχέση στην οποία δεν υπάρχουν κανόνες έχουν καθιερώσει ένας άνδρας και δύο γυναίκες, που εξέφρασαν την επιθυμία να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια.

Ο 31χρονος Jimmy Silva, η 29χρονη Chacha Va Voom και η 25χρονη Summer Pelltier από την Καλιφόρνια, έχουν ξεκινήσει μια ξεχωριστή σχέση από το 2012 και έχουν σχέδια να παντρευτούν και να αποκτήσουν παιδιά.

Από τότε που γνωρίστηκαν μεταξύ τους, είναι αχώριστοι και τρελά ερωτευμένοι, αλλά αποφάσισαν να διατηρήσουν τη σχέση τους ανοιχτή, συμφωνώντας να μπορούν να έχουν σεξουαλικές επαφές και με άλλα κορίτσια, εφόσον είναι ειλικρινείς μεταξύ τους και δίνουν κάθε φορά και οι τρεις το πράσινο φως.

“Η σχέση μας δεν έχει κανόνες. Αγαπάμε ο ένας τον άλλο, κρατάμε ο ένας το χέρι του άλλου αλλά προσπαθούμε να μην θέτουμε όρια. Κάνουμε σεξ όλοι μαζί και μας αρέσει περισσότερο όταν είμαστε και οι τρεις μας,” είπε ο Jimmy.

Ο Jimmy ξεκίνησε αρχικά μια σχέση με την Chacha, την οποία γνώρισε στο σχολείο μέσω ενός κοινού φίλου και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Το 2012, σε μια επιχειρηματική εκδήλωση, συνάντησαν το τρίτο μέλος της σχέσης τους, τη Summer. Η σχέση τους έγινε τριμελής τονΔεκέμβριο εκείνου του έτους.

Έχουν συμφωνήσει να είναι ανοικτοί και να καλωσορίζουν κι άλλα κορίτσια στη σχέση τους.

“Μας αρέσει να βγαίνουμε με νέα κορίτσια. Εάν τα κορίτσια προσελκύονται από όλους μας και νιώθουμε κι εμείς το ίδιο, τότε είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόκληση. Δεν είμαστε μια κλειστή τριάδα, αλλά δεν ψάχνουμε ενεργά για ένα τέταρτο μέλος.”

“Για μένα, η πολυγαμία σημαίνει ότι υπάρχουν περισσότερα πράγματα στη ζωή απ’ ότι οι συνήθεις κανόνες, με τα οποία μπορείς να ζεις ευτυχισμένος και να απολαμβάνεις μια νέα φαντασίωση κάθε μέρα.”

Η Chacha και η Summer δήλωσαν επίσης ευτυχισμένες μέσα απ’ αυτό το ταξίδι.

“Πάντα ήθελα να μπορούσα να αγαπώ περισσότερα από ένα άτομα, δεν ήξερα πώς να το ονομάσω αλλά ήξερα ότι αυτό ήταν ευτυχία,” είπε η Chacha.

Η Summer συνέχισε: “Από τότε που ήμουν νέα, πάντα ένιωθα να μου αρέσουν κορίτσια και ένιωθα πάντα ότι οι άνθρωποι δεν ενδιαφερόντουσαν για μένα, ούτε μ’ αγαπούσαν.”

“Το να είσαι σε μια τέτοια σχέση σημαίνει ότι δεν υπάρχει ποτέ κενός χρόνος. Έχω πάντα κάποιον δίπλα μου που να μου λέει σ’ αγαπώ.”

Ο Jimmy εξήγησε ποια είναι τα σχέδιά τους για το μέλλον και πώς τα μέλη της οικογένειάς τους αντέδρασαν στη σχέση τους.

“Ελπίζουμε να παντρευτούμε στο μέλλον, είμαστε πραγματικά ερωτευμένοι και θέλουμε να κάνουμε παιδιά. Είμαστε στο Λος Άντζελες, το οποίο είναι πολύ φιλελεύθερο και δεν βλέπω ποτέ αρνητικές αντιδράσεις, ενώ συνήθως οι άνθρωποι που μου λένε πόσο τυχερός είμαι,” είπε.

“Η οικογένεια της Summer είναι πραγματικά ανοιχτή, μοντέρνα και αποδεκτή, ενώ η οικογένεια της Chacha δεν μιλάει πολύ γι’ αυτό.”

“Η οικογένειά μου δεν είναι ανοιχτή, καθώς είναι πολύ συντηρητική, αλλά σιγά-σιγά συμβιβάζεται μέχρι την ιδέα έξι χρόνια αργότερα.”

“Έχουμε πάει σε άλλα κράτη όπως στη Γιούτα, όπου και οι τρεις μας κρατούσαμε ο ένας το χέρι του άλλου και μια κυρία στην αγορά σήκωσε επιδεικτικά τους ώμους της. Αυτή ήταν ίσως η χειρότερη αντίδραση που λάβαμε ποτέ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.