Απίστευτος θάνατος για παιδόφιλο, λουτρό αίματος στο κελί του

Απίστευτος θάνατος για παιδόφιλο, λουτρό αίματος στο κελί του

Ο αμετανόητος παιδεραστής βρέθηκε με κομμένα τα γεννητικά του όργανα και σύμφωνα με έναν φρουρό είχε ξυλοκοπηθεί.

Ο Daniel Davey, ο 22χρονος υπάλληλος των McDonalds, μεταφέρθηκε στη φυλακή στα τέλη του 2017 για το βιασμό ενός παιδιού 5 ετών. Μετά από μια αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο Davey είχε βιάσει επίσης ένα άλλο παιδί ηλικίας έξι ετών.

Την 1η Δεκεμβρίου, ο παιδεραστής φυλακίστηκε για 6 χρόνια στο HMP Bullingdon, στο Oxfordshire του Ηνωμένου Βασιλείου, μια φυλακή που φιλοξενεί μερικούς από τους πιο γνωστούς εγκληματίες της Βρετανίας.

Το σώμα του Davey ανακαλύφθηκε από τους άλλους κρατούμενους, αφού ο 22χρονος δεν σηκώθηκε εκείνο το πρωί μετά το χτύπημα του ξυπνητηριού του. Σύμφωνα με έναν φρουρό, ο Davey φάνηκε να έχει ξυλοκοπηθεί ενώ υπήρχε αίμα παντού στο κελί του.

Ο φύλακας σημείωσε επίσης ότι οι όρχεις του Davey είχαν κοπεί.

Αν και η επίθεση που δέχθηκε στα γεννητικά του όργανα δεν ήταν από μόνη της απειλητική για τη ζωή του, ωστόσο αν ένα τέτοιο τραύμα αφεθεί χωρίς θεραπεία για αρκετές ώρες, ένα άτομο είναι πιθανό να πεθάνει από αιμορραγία κι από τον ακραίο πόνο.

Ένας εκπρόσωπος του HMP ​​Bullingdon δεν μπορεί να καταλάβει αν και γιατί οι τραυματισμοί του παιδεραστή πέρασαν απαρατήρητοι για τόση πολλή ώρα ή εάν ο Davey προσπάθησε να πατήσει τον συναγερμό ή να ζητήσει βοήθεια κατά τη διάρκεια της νύχτας ενώ αιμορραγούσε.

Ο Davey κακοποίησε σεξουαλικά τα ανήλικα παιδιά ενώ ζούσε στο Chippenham του Ηνωμένου Βασιλείου και η αστυνομία βρήκε το DNA του στο εσώρουχο του ενός παιδιού μετά από μια καταγγελία που έκαναν οι γονείς του.

Ο αξιωματικός Con Graham Mansell δήλωσε: “Ο Davey βίασε το 5χρονο αγόρι τουλάχιστον έξι φορές σε περίοδο 18 μηνών.”

Μια πρώην κοπέλα του δήλωσε στο δικαστήριο ότι είχε δει μια φρικτή εικόνα στον υπολογιστή του Davey με έναν άνδρα που βίασε ένα παιδί, αλλά ο 22χρονος ισχυρίστηκε τότε ότι του την είχε στείλει κάποιος άλλος “ως αστείο”. Σύμφωνα με αναφορές, ο Davey κατόρθωσε να καταστρέψει τον υπολογιστή του λίγο πριν τη σύλληψή του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.