Έχασε 60 κιλά πίνοντας τα ούρα της – ΦΩΤΟ

Έχασε 60 κιλά πίνοντας τα ούρα της - ΦΩΤΟ

Στο γεγονός πως έπινε τα ούρα της αποδίδει την απώλεια 60 κιλών πρώην παχύσαρκη γυναίκα.

Μια γυναίκα που έχασε 60 ολόκληρα κιλά πιστεύει ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έπινε τα ούρα της. Η 46χρονη Λία Σαμσόν υποστηρίζει ότι κατάφερε να χάσει όλα αυτά τα κιλά χάρη στην κατανάλωση των ούρων της και στο γεγονός ότι έπλενε τα δόντια της και το πρόσωπό της με αυτά και έλουζε τα μαλλιά της. Επίσης, για να μπορέσει να χάσει τα κιλά η Λία σταμάτησε να τρώει τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα και τα αντικατέστησε με βιολογικά προϊόντα.

Η Λία υποστηρίζει ότι πριν από αυτό έπασχε από χρόνια κούραση και τα χέρια της ήταν τόσο μουδιασμένα που δεν μπορούσε να λούσει τα μαλλιά της. Ο πόνος που ένιωθε ήταν τόσο μεγάλος που η Λία αισθανόταν ότι δεν ήθελε να ζει άλλο μέχρι που ανακάλυψε την «θεραπεία με τα ούρα» και αποφάσισε να την δοκιμάσει.

Έχασε 60 κιλά πίνοντας τα ούρα της - ΦΩΤΟ

Τώρα, η Λία ζυγίζει 64 κιλά και ελπίζει ότι θα μπορέσει να αποτελέσει έμπνευση και για άλλους ανθρώπους. «Στα 40 μου η λειτουργικότητα των χεριών μου ήταν τόσο χαμηλή που δεν μπορούσα να λούσω τα μαλλιά μου. Έκλαιγα και προσευχόμουν στον Θεό να με θεραπεύσει. Λίγα λεπτά αργότερα, ένας φίλος μου έστειλε ένα βιντεάκι για τα πνευματικά και σωματικά οφέλη του αποσταγμένου νερού», ανέφερε η Λία. «Συνεχίζω να πίνω τα ούρα μου για να διατηρούμε στα κιλά μου και θα το κάνω για το υπόλοιπο της ζωής μου», πρόσθεσε.

Έχασε 60 κιλά πίνοντας τα ούρα της - ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.