Εντυπωσιακό teaser του νέου άλμπουμ του Αργυρού – ΒΙΝΤΕΟ

Εντυπωσιακό teaser του νέου άλμπουμ του Αργυρού - ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο που αφήνει υποσχέσεις και αφορά το νέο άλμπουμ του Κωνσταντίνου Αργυρού δημοσιεύτηκε στο κανάλι του γνωστού τραγουδιστή.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του, για ακόμη μια φορά έρχεται να μας εντυπωσιάσει!

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του νέου του album από την Panik Platinum, μας παρουσιάζει ένα άκρως κινηματογραφικό teaser που από το πρώτο δευτερόλεπτο σε καθηλώνει!

Ξεχωριστά πλάνα υψηλής αισθητικής που εντυπωσιάζουν, με την σκηνοθετική υπογραφή του ταλαντούχου και βραβευμένου Γιάννη Δημολίτσα.

Για ακόμη μια φορά, ο  Κωνσταντίνος μας εκπλήσσει ευχάριστα, μπαίνοντας σε ένα κινηματογραφικό ρόλο διαφορετικό από τα συνηθισμένα, ταξιδεύοντας σε ξεχωριστά μέρη της Ελλάδας και σε πολύ διαφορετικά σκηνικά, με το teaser να μας προδιαθέτει για τον δίσκο της χρονιάς!

«Ύστερα από δυόμισι χρόνια εμπειριών στη χώρα που μεγάλωσα και συνεχίζω να ζω  και μετά από στιγμές που μοιράστηκα με όλους εσάς (είτε προσωπικές είτε αφηγούμενες από φίλους),  ήρθε η στιγμή να ταξιδέψουμε μαζί σε νέους μουσικούς δρόμους, στους οποίους  ούτε εγώ ο ίδιος έχω ταξιδέψει!  Με σεβασμό πάνω απ’ όλα σε εσάς , στη μουσική και στους συνεργάτες μου», αναφέρει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.