
Με μία ιδιαίτερη παρομοίωση θέλησε να αποκλείσει το ενδεχόμενο επιστροφής της Μεγάλης Βρετανίας στην Ε.Ε. η Τερέζα Μέι.
Είναι πιθανότερο η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο παρά το Ηνωμένο Βασίλειο να επανενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση μετά το Brexit, διαβεβαίωσε η συντηρητική πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι μια αυστριακή ταμπλόιντ εφημερίδα.
«Τι θεωρείτε πιο πιθανό να συμβεί: η Αγγλία να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, ή να επανενταχθεί η Βρετανία στην ΕΕ;» ρώτησε δημοσιογράφος της Kronen Zeitung τη Μέι.
«Φυσικά, είναι πιο πιθανό να κερδίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο!», απάντησε η πρωθυπουργός της Βρετανίας, σύμφωνα με την εφημερίδα.
Η Τερέζα Μέι έκανε τη δήλωση αυτή κατά τη διάρκεια της άτυπης Συνόδου Κορυφής στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, όπου οι 27 ομόλογοί της την προειδοποίησαν ότι εάν το Λονδίνο δεν κάνει περαιτέρω συμβιβασμούς ως προς το διμερές εμπόριο και τα σύνορα με την Ιρλανδία μέχρι τον Νοέμβριο, είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν το σενάριο του Brexit χωρίς συμφωνία.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Θέλει να βάλει βάσεις για τη μεγάλη νίκη: Το ποσοστό που επιζητά η ΝΔ μετά τη ΔΕΘ
- «Κλείδωσε» το ψηφοδέλτιο της Αττικής: Τα ονόματα που ρίχνει στη μάχη το ΠΑΣΟΚ
- «Βούλωσέ το επιτέλους»: Ο Σκέρτσος θριαμβολογεί για τις πυρκαγιές και ο Πολάκης εξοργίζεται