Και νομίζαμε ότι είναι κολλητές! Η απουσία από τον γάμο της Μποφίλιου που συζητήθηκε

Και νομίζαμε ότι είναι κολλητές! Η απουσία από τον γάμο της Μποφίλιου που συζητήθηκε

Ξεκίνησαν παράλληλα την καριέρα τους και σχεδόν αμέσως κατάφεραν να γίνουν δυο από τις κορυφαίες καλλιτέχνιδες της γενιάς τους.

Μαζί στη δισκογραφία, μαζί σε live εμφανίσεις, μαζί σε τηλεοπτικές εκπομπές… μαζί σε καλές στιγμές της κοινής τους πορείας. Ωστόσο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής της μίας, η άλλη έλειπε! Μια ηχηρή απουσία που ασφαλώς και συζητήθηκε και σχολιάστηκε.

Μιλάμε για την απουσία της Ελεονώρας Ζουγανέλη από το γάμο της Νατάσας Μποφίλιου. Οι καλεσμένοι στο γάμο της ερμηνεύτριας με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Χρήστο, στην ταράτσα του Φοίβου το απόγευμα του Σαββάτου, έφταναν τους 400. Ωστόσο όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού Down Town μπορεί να περίμενε κάποιος ότι η Νατάσσα θα είχε καλέσει στον γάμο της όλη την έντεχνη μουσική σκηνή, η λίστα των επωνύμων ήταν τελικά πολύ περιορισμένη.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα μπορεί η Ελεονώρα να έχει περάσει στη συνείδηση των φαν ως αγαπημένη της φίλη, όσοι όμως γνωρίζουν καλά τη Νατάσσα λένε ότι δεν ανήκει στον κύκλο των κολλητών της φίλων. Κανείς βέβαια δεν γνωρίζει αν η Νατάσα κάλεσε στο γάμο της, την Ελεονώρα κι εκείνη απλά δεν μπόρεσε να πάει ή αν όντως δεν ήταν στη λίστα των προσκεκλημένων.

Και νομίζαμε ότι είναι κολλητές! Η απουσία από τον γάμο της Μποφίλιου που συζητήθηκε

Όπως και να ‘χει είναι γνωστό πως οι δυο γυναίκες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και έχουν διαψεύσει τις φήμες που κάποτε τις ήθελαν στα μαχαίρια.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη της στο ίδιο περιοδικό είχε δηλώσει για τη Νατάσα Μποφίλιου: «Ίσως έχουμε παραμείνει φίλες γιατί δεν βλέπουμε ότι μοιάζουμε. Εκτιμούμε πολύ η μία την άλλη, αλλά έχουμε διαφορετικές επιλογές ζωής. Ακριβώς όπως εγώ την αποδέχομαι ως φίλη μου, ενώ μπορεί να της αρέσει για παράδειγμα το τρέξιμο και εμένα η ξάπλα στον καναπέ, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο αποδεχόμαστε καλλιτεχνικά η μία την άλλη. Υπάρχει συναγωνισμός μεταξύ μας και όχι ανταγωνισμός».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.