Η κατάθεση της 22χρονης που βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι

Τα πρώτα λόγια του 22χρονου κοριτσιού από το Ζεφύρι μόλις ξύπνησε από το κώμα

Στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 22χρονο κοπέλα που την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε μόνη και σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι.

Όπως αναφέρει το newsit.gr, το νεαρό κορίτσι ξύπνησε από το κώμα πριν μερικά 24ωρα και το βράδυ της Πέμπτης (20.09.2018) κατάφερε να δώσει μια πρώτη κατάθεση στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση. Όμως η μνήμη της δεν μπορούσε να τη βοηθήσει για να «φωτίσει» σκοτεινά σημεία της υπόθεσης. Όπως το αν έχει πέσει θύμα βιασμού ή όχι.

Η 22χρονη κοπέλα, στην κατάθεσή της, επιβεβαίωσε ότι τα τελευταία τρία χρόνια κάνει χρήση ναρκωτικών. Το μοιραίο βράδυ, είπε, ξεκίνησε από το σπίτι της μαζί με παρέα 3-4 ατόμων για να πάνε στο Ζεφύρι να αγοράσουν ναρκωτικά.

Αρχικά, είπε, εκείνη και η παρέα της πήγαν σε ένα σπίτι, το οποίο γνώριζε κάποιος από αυτούς που τη συνόδευαν. Το σπίτι αυτό, είπε, ήταν κοντά στο σημείο όπου τη βρήκαν σε κώμα. Εκεί, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση της 22χρονης, έκαναν χρήση ουσιών.

Δεν ήταν όμως αυτός ο τελευταίος τους σταθμός. Στη συνέχεια, περιέγραψε η 22χρονη στους αστυνομικούς, με ένα ή δυο άτομα από την παρέα έφυγαν και κατευθύνθηκαν σε άλλο σπίτι. Δεν μπορούσε να προσδιορίσει που είναι αυτό καθώς η μνήμη της είναι ακόμα θολή. Είπε όμως ότι και στο δεύτερο σπίτι έκανε χρήση ναρκωτικών.

Από εκείνο το σημείο και μετά, χάνει την επαφή της με την πραγματικότητα. Δεν θυμάται τίποτα και επανάκτησε την επαφή της όταν ήταν ήδη στο νοσοκομείο και δεν μπορούσε να πει στους αστυνομικούς αν έπεσε θύμα βιασμού ή όχι.

Η μητέρα της 22χρονης μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου ανέτρεψε πλήρως το ενδεχόμενο να έχει πέσει το παιδί της θύμα βιασμού. Όπως είπε, στις αρχές Σεπτεμβρίου, η 22χρονη είχε εισαχθεί σε ιδιωτική κλινική και υποβλήθηκε σε γυναικολογική επέμβαση. Και θεωρεί ότι ο ιατροδικαστής που εξέτασε αρχικά το κορίτσι, μην γνωρίζοντας το ιατρικό ιστορικό και βλέποντας τα σημάδια να θεώρησε ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Σε επικοινωνία που είχε η Τατιάνα Στεφανίδου με τον ιατροδικαστή και αναφέροντας όλα όσα της εξιστόρησε η μητέρα του κοριτσιού ο ιατροδικαστής είπε ότι υπήρχαν ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης. Σε ερώτηση αν τα σημάδια προέρχονταν από την επέμβαση δεν απέκλεισε και αυτό το ενδεχόμενο, ειδικά στην περίπτωση που δεν είχε γίνει σωστά η αποθεραπεία. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το κορίτσι δεν είχε κανένα ίχνος βίας στο υπόλοιπο σώμα του. Ο ιατροδικαστής δεν απέκλεισε επίσης το ενδεχόμενο, αν έγινε αρχές Σεπτεμβρίου η επέμβαση, όπως λέει η οικογένεια προσκομίζοντας σχετικά έγγραφα να πρόκειται για σημάδια από κακή αποθεραπεία.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.