Σοκάρει η Γαλλίδα όμηρος της Λαμίας: «Ήθελε να μην με βρει κανείς»

Σοκάρει η Γαλλίδα όμηρος της Λαμίας: «Ήθελε να μην με βρει κανείς»

Τα λόγια της προκαλούν ανατριχίλα.

Τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε στα χέρια του 34χρονου εθνοφύλακα στη Λαμία περιέγραψε η 40χρονη Γαλλίδα.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha, η γυναίκα διηγήθηκε τις δραματικές ώρες που έζησε, φοβούμενη ακόμη και για την ίδια της τη ζωή.

«Με κάθισε σε μία καρέκλα. Μου έδεσε τα μάτια και μου έκλεισε το στόμα. Ήμουν φυλακισμένη. Μου είπε ότι ήθελε να είμαι η σκλάβα του. Του είπα όχι και μου είπε ότι αυτό θα είμαι και ότι δεν έχω άλλη επιλογή. Μου είπε ότι δεν θα είναι εκεί κανείς να με βοηθήσει και αυτός ο χώρος θα είναι η φυλακή μου», είπε η Γαλλίδα.

Η 40χρονη γυναίκα είπε ότι φοβήθηκε πολύ για τη ζωή της. «Κάποια μέρα μου είπα ότι ήθελε να πάω στο γιατρό και να του ζητήσω να μου δώσει χλωροφόρμιο. Τον ρώτησα γιατί ηθελε να το πάρω χλωροφόρμιο και μου είπε “δεν ειναι δική σου δουλειά”. Πιστεύω ότι σχεδίαζε να το χρησιμοποιήσει σε μένα και να με μεταφέρει όπου θέλει, ώστε να μη με βρει κανείς, δεν ξέρω. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ότι θα πεθάνω», τόνισε η Γαλλίδα.

Όσον αφορά τη σωτηρία της, η 40χρονη ανέφερε: Μου άφησε το κινητό μου, γιατί το διαπραγματεύτηκα. Του είπα ότι θα μου τηλεφωνούσε η κόρη μου και του εξήγησα ότι ήθελε να με πάρει τηλέφωνο και δεν μπορούσα να μην απαντήσω»

Η γυναίκα είπε ότι γνώρισε τον 34χρονο στα social media το 2014 και τελικά συναντήθηκαν το 2016 «’Ηρθα στη Λαμία και όλα ήταν καλά», είπε η Γαλλίδα.

Τέλος, ερωτηθείσα ποια τιμωρία θα ήθελε για τον βασανιστή της, απάντησε. Θέλω φυλακή, ώστε να σταματήσει. Ίσως τότε δει πώς είναι η φυλακή για κάποιον που θέλει να είναι ελεύθερος. Ή να τον δει ένας γιατρός. Ένας καλός γιατρός».

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.