Συγκλονιστικό: Mια γυναίκα πουλά το μόλις εννέα ημερών μωρό της για 38 ευρώ! – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονιστικό: Mια γυναίκα πουλά το μόλις εννέα ημερών μωρό της για 38 ευρώ! - ΒΙΝΤΕΟ

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που συγκλονίζει τη κοινή γνώμη δείχνοντας μία μητέρα να πουλάει το μόλις εννέα ημερών μωρό της έναντι 38 ευρώ.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild»,το βίντεο που ανέβασε στο Ιντερνέτ η Επιτροπή Έρευνας της Ρωσίας αποκαλύπτει το απάνθρωπο πρόσωπο της φτώχειας. Πού μπορεί να φθάσει μία άνεργη μητέρα που δεν μπορεί να αναθρέψει το μωρό της;

Η εικονιζόμενη γυναίκα είναι 25 ετών, άνεργη ζωγράφος και το όνομα της είναι Ίνα Π. Όπως αποκαλύπτει η κάμερα ασφαλείας στο σιδηροδρομικό σταθμό του Ομσκ στη Σιβηρίας, η μητέρα αποχωρίζεται το μωρό της δίνοντας του ένα τελευταίο φιλί .Το δίνει σε μία άγνωστη γυναίκα και παίρνει το ποσό των 38 ευρώ.

«Η νεαρή μητέρα πούλησε το μωρό της σε μία γυναίκα που δεν γνώριζε έναντι 38 ευρώ», όπως ανέφερε η ρωσική αστυνομία.

Η γυναίκα που ήθελε να «αγοράσει» το μωρό ήταν μία 43χρονη δασκάλα.

«Η Ναταλία Ζ. ταξίδεψε 3.200 χιλιόμετρα από την Αγία Πετρούπολη για να παραλάβει το μωρό στο αεροδρόμιο του Ομσκ», ανακοίνωσε η ρωσική αστυνομία.

Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν στο Διαδίκτυο.Η δασκάλα ήθελε να αποκτήσει ένα μωρό και μέσω του διαδικτύου ζητούσε τη βοήθεια των χρηστών.

«Ο σύζυγός μου και εγώ θα θέλαμε πάρα πολύ να έχουμε ένα μωρό έως τριών μηνών…Στείλτε μου μήνυμα για περισσότερες λεπτομέρειες. Να είναι κορίτσι, παρακαλώ βοηθήστε», έγραφε σε αγγελία.

Η Ίνα που είχε μία ευκαιριακή σχέση ήθελε να την «βοηθήσει». Επειδή δεν είχε χρήματα έδωσε το παιδί της για «υιοθεσία».

Όπως είπε η Ίνα στη ρωσική αστυνομία, η μητέρα της και η αδελφή της δεν ήθελαν το μωρό. «Η μητέρα μου με απείλησε και είπε:« Εάν κρατήσεις το μωρό, απλά δεν θα έρθεις στο σπίτι».

Ο φίλος της ήξερε για την εγκυμοσύνη αλλά δεν ήθελε να την βοηθήσει.

Οι δύο γυναίκες βρίσκονται αντιμέτωπες με ποινή φυλάκισης έως δέκα έτη ενώ το μωρό της Ίνα θα καταλήξει πιθανότατα σε ορφανοτροφείο.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.