
Κάποτε ήταν συνεργάτες. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάει αρκετά χρόνια, αλλά όπως φαίνεται το άδοξο τέλος της επαγγελματικής τους σχέσης δεν ξεχάστηκε από τους συνεργάτες του παρουσιαστή.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Την αποκάλυψη για τον Σάκη Ρουβά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο έκανε η Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» με αφορμή την εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στο περιοδικό «You».
Η συζήτηση ξεκίνησε με τον Άρη Καβατζίκη: «Εγώ δεν μπορώ να πω γιατί έχω δικαστήριο που εκκρεμεί. Για εκείνη την παλιά ιστορία».
Συνέχισε η Φαίη Σκορδά: «Εντάξει παιδιά. Έτσι, δε γίνεται δουλειά. Έχεις εσύ (Άρη Καβατζίκη) δικαστήριο με την Ελένη Μενεγάκη, έχεις εσύ (Δημήτρη Ουγγαρέζο) δικαστήριο με τον Σάκη Ρουβά. Δε βγαίνει έτσι»!
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε στη Σκορδά: «Δεν έχω εγώ κανένα δικαστήριο με τον Ρουβά», για να λάβει την απάντηση «Κάτι εξώδικα δεν έχεις για να μην τον μιμείσαι;»
Το αμήχανο τέλος το έδωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Πολύ ωραία η Ελένη Μενεγάκη».
Τελευταίες Ειδήσεις
- ΣΥΡΙΖΑ και επισήμως σε νέα εποχή: Το νέο σποτ με την ηγετική τριάδα του κόμματος
- Ο απίστευτος λόγος που έχουν «παγώσει» οι νέες άδειες κυκλοφορίας
- Στα χαρακώματα ο Άδωνις για χάρη της Μανωλίδου