Μεσίτης στην Κίνα δίνει δώρο με ένα σπίτι μια BMW!

Μεσίτης στην Κίνα δίνει δώρο με ένα σπίτι μια BMW!

Ένα απίστευτο αλλά και κάπως... ακριβό τρόπο σκέφτηκε ένας μεσίτης από την Κίνα για να ανεβάσει την πελατεία του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ανέλαβε να προωθήσει ένα οικιακό συγκρότημα με 350 διαμερίσματα συνολικά, όμως κατάφερε να πουλήσει μόλις τα 25.

Στη συνέχεια δυσκολευόταν πολύ ακόμη και να κλείσει ένα απλό ραντεβού για να δει κάποιος τα σπίτια, μέχρι που… αγανάκτησε και αποφάσισε να κάνει μια τρελή προσφορά!

Πλέον, όποιος πάρει ένα από αυτά τα σπίτια, που βρίσκονται σε βιομηχανική περιοχή, θα πάρει «πακέτο» και μια ολοκαίνουργια BMW για τις μετακινήσεις του! Ο μεσίτης λέει ότι θα δίνει την X1 ή τη Σειρά 3, σε όσους επιλέξουν ένα διαμέρισμα με τρία υπνοδωμάτια και πάνω, χωρίς καμία απολύτως χρέωση, όμως δεν αναφέρει σε τι έκδοση κινητήρα και εξοπλισμού θα είναι το αυτοκίνητο.

Φανταζόμαστε, ότι θα είναι σε κάποια από τις βασικές, για να «βγει» και αυτός αφού ναι μεν το κάθε σπίτι στοιχίζει περίπου 620.000 δολάρια, όμως η προμήθειά του είναι σαφώς μικρότερη από αυτό το ποσό. Πάντως όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, πάρα πολλοί μεσίτες επιλέγουν να λανσάρουν «περίεργες» προσφορές για να προσελκύσουν πελατεία. Κάποιοι προσφέρουν ταξίδια και πακέτα διακοπών, με την πώληση κάποιου σπιτιού στο Χονγκ Κονγκ, όμως αυτή η πρόταση απέχει πολύ από την περίπτωση εκείνου με τις BMW.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.