Ποια Ελληνίδα ηθοποιός αντάλλαξε μηνύματα με τον Γούντι Άλεν

Ποια Ελληνίδα ηθοποιός αντάλλαξε μηνύματα με τον Γούντι Άλεν

Δεν πάει το μυαλό σας.

Ποιος είπε ότι τα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ είναι απρόσιτα; Ο πολυτάλαντος Woody Allen φαίνεται πως σίγουρα δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία και ήρθε με μεγάλη άνεση σε επικοινωνία με διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό, που του ζήτησε την έγκρισή του για να ανεβάσει μια από τις Οσκαρικές του ταινίες στο θέατρο!

Ο λόγος για την Ελένη Ράντου που φέτος τον Οκτώβρη θα πρωταγωνιστήσει στη θεατρική διασκευή του αριστουργήματος του Woody Allen «Βlue Jasmine», που θα παρουσιαστεί στη σκηνή του Θεάτρου Διάνα σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

Πριν όμως, γίνει οποιαδήποτε ενέργεια, η Ελένη Ράντου προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τον Woody Allen και όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Down Town δεν τα κατάφερε και άσχημα.

Πώς έγινε η επαφή;

Αρχικά μέσω του ατζέντη του, ο οποίος με πληροφόρησε ότι ο κύριος Allen επιθυμεί να επιλαμβάνεται ο ίδιος των επαγγελματικών του θεμάτων. Το συγκεκριμένο έργο μύριζε θέατρο, μου είχε γίνει εμμονή. Το δούλευα στο μυαλό μου για δύο – τρία χρόνια.

Πόσα emails ανταλλάξατε;

Οι συζητήσεις κράτησαν περίπου ένα μήνα. Μου ζήτησε αρχικά να διαβάσει τη διασκευή, η οποία μεταφράστηκε ξανά από κείνον στα αγγλικά, αφού πρώτα την έκανα στα ελληνικά. Έλαβα ύστερα ένα email με το οποίο μου ζητούσε το δελτίο Τύπου της παράστασης να γράφει «Πρόκειται για ένα καινούργιο έργο της Ελένης Ράντου, βασισμένο στο σενάριο του Woody Allen». Και συνεχίζει: «Θα σας παρακαλούσα το μέγεθος του δικού σας ονόματος να είναι μεγαλύτερο από το δικό μου». Έμεινα άναυδη. Φυσικά δεν πρόκειται να το τηρήσω. Ντρέπομαι και που σ’ το λέω.

Σοβαρά τώρα; Δεν το ακούς αυτό κάθε μέρα, ειδικά από καλλιτέχνες του δικού του μεγέθους.

Ακριβώς. Πολύ πιο εύκολα επικοινώνησα και συνεννοήθηκα με τον Woody Allen απ’ ό,τι με άλλους ηθοποιούς… Με τον Woody Allen βρήκα την υγεία μου.

Στην πρεμιέρα του έργου θα τον καλούσες;

Νομίζω αυτό θα είναι το επόμενο email. Προηγουμένως δεν είχα τολμήσει να το σκεφτώ. Ο Woody Allen είναι θρησκεία για μένα, είναι δάσκαλος και με τις ταινίες του διαμόρφωσε το χιούμορ μου.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.